Via deze blog houden we je op de hoogte van recente ontwikkelingen bij BeSite, op het gebied van webdesign en online marketing. Geen wollige taal, maar concrete tips die jou meer resultaat opleveren. Selecteer hierboven één van de categorieën om blogs en nieuws van jouw keuze te bekijken!

Gezocht: Ondernemende Marketing / Communicatie student die ons nieuwe concept voor evenementenvervoer helpt groeien!

23 november 2017

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste MBO of HBO student met studierichting Marketing / Communicatie die TripTicket met ons wil laten groeien. Klinkt dat als jouw nieuwe stage?

Lees meer

Waarom naar Smart City Expo Barcelona?

20 november 2017

Afgelopen week ben ik naar de Smart City Expo in Barcelona afgereisd. Benieuwd waarom? Lees hieronder meer.

Lees meer

Smart Industry studenten bezig met Cyber Security

30 oktober 2017

BeSite werkt aan de beveiliging van Smart Industry oplossingen en huidige projecten van klanten in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Lees meer

Er is weer plek voor online marketing talent!

18 oktober 2017

Op zoek naar een uitdagende online marketing stage waarbij de dag voorbij is gevlogen voordat je er erg in hebt? Lees dan verder!

Lees meer

Succesvol seizoen voor de Mobility Portal

27 september 2017

De Mobility Portal is één van onze meest succesvolle producten. Lees hieronder meer over succesvolle implementatie van de Mobility Portal in het afgelopen seizoen:

Lees meer

Vacature Product Owner

3 juli 2017

Wij zijn volop in ontwikkeling! Binnen onze organisatie is er nu plaats voor een ambitieuze en energieke Product Owner. Lees meer over onze organisatie en de vacature:

Lees meer

Top 5 online marketing blogs van de maand mei

22 juni 2017

Met ingang van deze maand maken wij maandelijks een overzicht met de leukste en meest opvallende blogs van de afgelopen maand. Lees hieronder meer:

Lees meer

Hogere ROI uit Google Shopping door sturen op behoeften

21 juni 2017

Wil je meer rendement halen uit je Google Shopping? Richt je campagnes in op de behoeften van je bezoeker! In deze blog legt Dion je de waterval methode uit:

Lees meer

Stageopdrachten Marketing, Communicatie en ICT 2017-2018

4 juni 2017

Volg je een HBO studie in de richting Marketing, Communicatie of ICT en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Bekijk hieronder onze stage opdrachten voor aankomend jaar.

Lees meer

Stage opdrachten Informatica 2017-2018

4 juni 2017

Volg je een HBO op het gebied van Informatica en ben je op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage bij een jong en innovatief bedrijf? Bekijk hieronder onze stage opdrachten voor aankomend jaar.

Lees meer

Mobility Portal bijgedragen aan bereikbaarheid Toppers weekend

29 mei 2017

Tienduizenden bezoekers hebben afgelopen weekend de Mobility Portal gebruikt voor het vinden van hun optimale reis naar Amsterdam. Lees hieronder meer:

Lees meer
 • 24 mei 2017
 • Nieuws
 • besite

Een nieuwe uitdaging na ruim 9 jaar BeSite

24 mei 2017

Na ruim 9 jaar heeft Calvin besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten BeSite:

Lees meer

AdWords zoekwoorden: eenvoudige uitleg en werking van AdWords zoeknetwerk

18 mei 2017

Wil je aan de slag met AdWords zoekwoorden om meer verkeer naar je website of webshop te genereren? Lees de uitleg hieronder voor alle informatie:

Lees meer

Gmail Ads: de complete gids + 5 slimme strategieën

11 mei 2017

Overweeg je inzet van Gmail Ads of wil je meer resultaat uit je huidige Gmail Ads advertenties? Lees hieronder alles wat je moet weten over Gmail Ads met als bonus 5 slimme strategieën om je campagnes mee te verbeteren!

Lees meer

Meer B2B leads uit marketing en sales inspanningen?

19 april 2017

Wil je op een gestructureerde wijze meer leads binnenhalen voor je B2B organisatie? In deze blog staat in het kort beschreven hoe je meer uit jouw marketing en sales inspanningen kunt halen:

Lees meer
 • 18 april 2017
 • AdWords, Nieuws
 • besite

BeSite vergroot expertise op gebied van Google AdWords

18 april 2017

Dion Penterman en Wessel Arink hebben diverse Google-certificeringen behaald en daarmee de expertise van Google producten uitgebreid. Lees hieronder meer over de meerwaarde van Google-certificeringen voor ondernemers:

Lees meer

Gesloten tijdens Paasdagen

13 april 2017

Tijdens de Paasdagen zijn wij gesloten. Op dinsdag 18 april gaan wij weer aan de slag met het bouwen aan online resultaat voor onze klanten:

Lees meer

TrendTour Berlijn maart 2017

3 april 2017

Na een succesvolle eerste editie heeft recent de tweede editie van de TrendTour plaatsgevonden. Hieronder een verslag:

Lees meer
 • 23 maart 2017
 • Conversie optimalisatie
 • besite

Meer resultaat uit je website zonder investering in SEA of SEO?

23 maart 2017

Meer resultaat halen uit je huidige bezoekers? In deze blog legt Calvin je de voordelen en werking van conversie optimalisatie uit. Een absolute must voor iedere ondernemer met online ambitie!

Lees meer

Weten welke leads je website bekijken?

20 maart 2017

Je sales traject effectiever inrichten? In deze blog vertellen we je meer over leadtracking. Dé manier om inzicht te krijgen in welke bedrijven jouw website bezoeken. Lees er alles over in deze blog:

Lees meer

900 scholieren ontdekken internet technologie op bètadag van het Innovatiefestival

18 maart 2017

Woensdag 15 maart waren wij aanwezig op de betadag in Innovatiecentrum ICER in Ulft om aankomende beta studenten te informeren over internet technologie. Lees hieronder meer over deze dag:

Lees meer

BeSite opent deuren voor Smart Industry tijdens InnovatieFestival

4 maart 2017

Wij gebruiken de mogelijkheden van internet technologie om een bijdrage te leveren aan Smart Industry in de regio. Op het InnovatieFestival vertellen we je hier graag meer over. Lees hieronder waar en wanneer je ons kunt vinden:

Lees meer

BeSite en HAN bundelen de krachten voor Smart Industry

24 februari 2017

In samenwerking met een student van de minor Smart Industry zijn wij voor een typisch Achterhoeks maakbedrijf aan de slag gegaan met een sales automation onderzoek. Benieuwd? Lees hieronder meer!

Lees meer

Terug van weggeweest… Maikel Straub!

16 februari 2017

Terug van weggeweest: Maikel Straub! Na het behalen van zijn Bachelor diploma voor de opleiding HBO Informatica treedt Maikel nu als developer bij ons in dienst. Lees hieronder zijn verhaal!

Lees meer
 • 16 februari 2017
 • AdWords
 • besite

AdWords advertentie extensies: de mogelijkheden

16 februari 2017

Advertentie extensies zijn een uitbreiding op advertenties waarmee je extra informatie over je bedrijf in advertenties op Google kan weergeven. Bijvoorbeeld de uitbreiding voor het aangeven van openingstijden, een telefoonnummer of de locatie van je organ

Lees meer

Even voorstellen.. Niels en Wessel!

8 februari 2017

Deze maand zijn Niels van Ree en Wessel Arink bij ons hun stageperiode begonnen. Lees hieronder meer over Niels en Wessel:

Lees meer
 • 24 januari 2017
 • SEO, Websites
 • besite

Let op: Google gaat websites zonder SSL certificaat als onveilig markeren

24 januari 2017

Recent is Google met een belangrijke mededeling gekomen over de beveiliging van websites. Websites zonder SSL certificaat worden als 'niet-veilig' gemarkeerd. Lees hieronder waarom jij hier direct iets mee moet!

Lees meer

BeSite is Smart Industry Ambassadeur

24 januari 2017

BeSite is officieel benoemd tot Smart Industry Ambassadeur. Lees hieronder meer over ons ambassadeursschap en hoe wij hier invulling aan geven:

Lees meer

Beter vindbaar op Google: Google My Business

21 januari 2017

Via Google My Business kun je de vindbaarheid van jouw bedrijf in de zoekresultaten van Google verbeteren. In deze blog leg ik je in 10 minuten uit hoe je dit zelf kunt instellen:

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie voor een hogere positie in Google

9 januari 2017

Wil jij als ondernemer aan de slag met zoekmachine optimalisatie? In deze blog beschrijf ik in grote lijnen wat zoekmachine optimalisatie inhoudt en hoe het werkt:

Lees meer
 • 6 januari 2017
 • E-commerce
 • besite

Magento breidt uit door investering van 250 miljoen

6 januari 2017

Het e-commerce platform Magento heeft een investering van 250 miljoen gekregen waarmee het platform verder kan doorgroeien. Lees hieronder meer over uitgebreide mogelijkheden in Magento:

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie tips voor ondernemers

3 januari 2017

Wil jij als ondernemer jouw website beter vindbaar maken in Google? Met deze zoekmachine optimalisatie tips kun je direct aan de slag!

Lees meer

Informatica afstudeeropdracht: Bouw de optimale OTAP-straat!

2 januari 2017

Bij BeSite in Aalten hebben wij een uitdagende stage voor een ambiteuze Informatica student. Wil jij jezelf ontwikkelen in een gezellig en jong bedrijf? En kun jij ons verder helpen met het opzetten van een OTAP-straat? Lees dan verder!

Lees meer
 • 31 december 2016
 • E-commerce, Smart Industry, Smart Mobility, Smart Parking, Websites
 • Jurgen Rutgers
 • jurgen@besite.nl

Mijn voorspellingen voor 2017

31 december 2016

Het is de laatste dag van 2016 en daarmee een moment van vooruitkijken. Wat gaat het nieuwe jaar ons brengen? Een kleine vooruitblik op de vijf thema's waar we ons mee bezig houden.

Lees meer

2 zoekmachine optimalisatie MKB tips voor meer online resultaat!

23 december 2016

Hoe zorg je als ondernemer voor meer zichtbaarheid in de zoekmachines? In deze blog geef ik je 2 belangrijke tips die voor jou het verschil gaan maken!

Lees meer

BeSite wordt Project Partner van de Amsterdam Innovation Arena

19 december 2016

Na een samenwerking met de Amsterdam ArenA voor het Mobility Portal sinds 2015 zijn wij nu ook Project Partner van de Amsterdam Innovation Arena:

Lees meer

BeSite gesloten tussen Kerst en Oud en Nieuw

13 december 2016

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is ons kantoor gesloten:

Lees meer

BeSite erkend als Google Partner

30 november 2016

Wij zijn door Google erkend als Google Partner! Benieuwd wat dit betekent en waarom wij deze status hebben gekregen? Lees hieronder meer!

Lees meer

Smart cities en hun inwoners

24 november 2016

In Barcelona vond onlangs het Smart City World Congress plaats, dat ik voor de tweede keer bezocht. In 2015 samen met onze collega’s van NEDAP, dit jaar samen met het team van de Amsterdam ArenA. Lees hieronder mijn verslag:

Lees meer

Waarschuwing: aanbieders van te dure domeinnamen actief!

22 november 2016

Recent zijn wij benaderd door een partij die ons te duren domeinnamen aan heeft geboden. In dit nieuwsbericht leggen we je uit waarom je hier niet op in moet gaan.

Lees meer

Transelect wordt onderdeel van BeSite

21 november 2016

Transelect wordt onderdeel van BeSite. In dit bericht leggen we je uit waarom:

Lees meer

Even voorstellen… Mieke!

18 november 2016

Vorige week is Mieke bij ons aan de slag gegaan als stagiair van de opleiding Marketing & Communicatie van het Graafschap College. Meer weten over Mieke en haar rol binnen BeSite? Lees hieronder meer!

Lees meer

BeSite werkt efficiënter via Scrum methodiek

18 oktober 2016

Sinds enkele maanden hanteren wij de Scrum methodiek voor onze projecten. Benieuwd wat Scrum inhoudt en wat het betekent voor de projecten van onze klanten? Lees hieronder meer!

Lees meer

Eerste student in ICT HUB

10 oktober 2016

Recent is Chris Lam als eerste student via de ICT HUB aan de slag gegaan bij Dorset Green Machines. Lees hieronder meer over Chris en de ICT HUB:

Lees meer

Politiek Café Piment zet de Achterhoek politiek op de kaart

4 oktober 2016

Op 7 oktober 2016 vindt in Schouwburg Amphion Politiek Café Piment plaats. Wij zijn als sponsor aan dit evenement verbonden, omdat wij de Achterhoek ook in Den Haag op de kaart willen zetten:

Lees meer
 • 26 september 2016
 • Email marketing, Nieuws
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

BeSite behaalt status van Mailchimp Expert!

26 september 2016

Wij hebben jarenlange ervaring met het opzetten en beheren van Email marketing campagnes via de software van Mailchimp. Recent heeft ons dit de status van Mailchimp Expert opgeleverd. Benieuwd hoe dit tot stand is gekomen? Lees hieronder meer!

Lees meer

Even voorstellen… Pascalle, Remco en Recep!

1 september 2016

Wij hebben 3 nieuwe collega's! Maak in dit nieuwsbericht kennis met Recep Kaya, Pascalle ten Hoopen en Remco Radstaak.

Lees meer

2e TrendTour naar Berlijn

31 augustus 2016

Na een succesvolle eerste editie gaan wij in samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie een tweede TrendTour naar Berlijn organiseren voor jonge, Achterhoekse entrepreneurs en intrapreneurs. Lees hier meer over de tour en meld je aan!

Lees meer

Vind nieuwe klanten via bestaande, oude content!

29 augustus 2016

Veel ondernemers hebben niet de tijd en de middelen om doorlopend nieuwe content te genereren. Een goede alternatieve strategie is om bestaande, oude content op je website te optimaliseren. Lees er alles over in deze blog!

Lees meer

UIT-JE AUTO: Eerste reserveerbare Park and Bike in Nederland bij Vuurwerkfestival Scheveningen 2016

2 augustus 2016

Deze maand was bij het Vuurwerkfestival de eerste reserveerbare P&B in Nederland operationeel.

Lees meer
 • 7 juli 2016
 • Websites
 • besite

B2B Ondernemers laten omzet liggen door negeren van live chat functionaliteit

7 juli 2016

Ben je B2B ondernemer en ben je voor (een deel van) je omzet afhankelijk van je website? Lees dan zeker deze blog over een live chat functie op je website!

Lees meer

Waarschuwing voor (internet)ondernemers: wie hoger in Google klimt, kan laag vallen.

4 juli 2016

Is hoger in Google komen één van jouw belangrijkste online doelstellingen? Dan moet je deze blog absoluut lezen! Dion Penterman legt je uit waarom blind staren op een hoge positie in Google je business meer kwaad doet dan goed:

Lees meer

Op reis naar Silicon Valley

26 juni 2016

Een trip met 20 Achterhoekse ondernemers langs startups die allemaal de wereld willen veroveren. Van 3D printen, tot Internet of Things en data analyse. In een gebied dat bekend staat om namen als Apple en Google.

Lees meer
 • 17 juni 2016
 • E-commerce
 • besite

Emerce B2B Online, een dag vol inspiratie

17 juni 2016

Alles over succesvolle B2B digital transformation, digital marketing en eCommerce

Lees meer

TrendTour Berlijn voor (online) inspiratie

31 mei 2016

In samenwerking met het Achterhoek Centrum Technologie hebben wij een TrendTour georganiseerd in Berlijn voor 10 Achterhoekse bedrijfsopvolgers. In deze blog een verslag van de TrendTour!

Lees meer

Artikel Kijk op Oost Nederland: Innovatie maakbedrijven door internet

17 mei 2016

‘Online business is veel meer dan even je website vernieuwen. Het draait om klantgericht ondernemen. Klanten eisen snelle en efficiënte oplossingen, snelle levertijden en producten of diensten met een toegevoegde waarde'

Lees meer

Video: Mobility Portal Amsterdam ArenA 2016

5 april 2016

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen van de Mobility Portal bij de Amsterdam ArenA? Lees deze blog en bekijk de video!

Lees meer

Bereikbaarheid tijdens Paasdagen

24 maart 2016

Tijdens de Paasdagen werken wij met aangepaste openingstijden:

Lees meer
 • 22 maart 2016
 • Webshops
 • besite

Magento en WooCommerce domineren E-commerce anno 2016

22 maart 2016

Onderneem je online en overweeg je een (nieuwe) webshop? Dan is deze blog zeker de moeite waar om even te lezen! In deze blog krijg je een korte beschrijving van het e-commerce landschap en de 2 grootste partijen: Magento en WooCommerce.

Lees meer

BeSite aanwezig op Techniekdag Achterhoek

16 maart 2016

Aanstaande zaterdag 19 maart zijn wij met BeSite aanwezig op de Techniekdag Achterhoek. De Techniekdag Achterhoek is een initiatief van VNO-NCW de Achterhoek en het Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt de Achterhoek.

Lees meer
 • 16 maart 2016
 • E-commerce, Linkbuilding, SEO
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

Google PageRank is verdwenen. Wat nu?!

16 maart 2016

Dat Google PageRank verdwenen is komt voor veel online marketeers niet als donderslag bij heldere hemel. Wel markeert het een einde van het tijdperk van zoveel mogelijk links verzamelen voor een goede positie. Maar wat moet je nu?

Lees meer
 • 25 februari 2016
 • E-commerce, Email marketing
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

Email marketing campagnes optimaliseren voor een optimale ROI

25 februari 2016

In deze vierde en laatste blog uit de serie 'rendement op je investering in email marketing' gaan we dieper in op het rendement van je email marketing campagnes en aan de slag met het verbeteren van de ROI.

Lees meer
 • 16 februari 2016
 • Smart Industry, Smart Mobility, Smart Parking
 • Jurgen Rutgers
 • jurgen@besite.nl

Disruptieve ideeën gezocht

16 februari 2016

Disruptive Inovation staat voor een innovatie die zorgt voor een nieuwe markt en een nieuwe waardenketen, op zodanige wijze dat dit een bestaande markt met waardenketen direct ontwricht (letterlijke betekenis van disruptie).

Lees meer

Landingspagina die van je bezoekers klanten maakt

15 februari 2016

Na het bepalen van je doelgroep en de inrichting van je mailing moet je aan de slag met het slim inrichten van een landingspagina. Dit is de plek waar bezoekers uiteindelijk converteren naar klanten. Lees hieronder alles over de optimale landingspagina!

Lees meer
 • 8 februari 2016
 • E-commerce, Email marketing
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

Nieuwsbrief maken die je ontvangers wel interesseert?

8 februari 2016

Welke onderdelen moet je nieuwsbrief allemaal bevatten en hoe kun je jouw content op een slimme manier presenteren? Antwoord op deze vragen vind je in deze blog!

Lees meer
 • 26 januari 2016
 • E-commerce, Email marketing
 • Dion Penterman
 • dion@besite.nl

Bedenk een winnende Email Marketing strategie

26 januari 2016

Bezint eer ge begint. Denk goed na over doelgroepbepaling, segmentatie en de strategie van je email marketing campagnes voordat je van start gaat. Lees in deze blog waar je daarbij aan moet denken!

Lees meer

Email marketing : Haal jij er voldoende rendement uit?

26 januari 2016

In deze serie van 4 blogs gaan we op een heldere en pragmatische manier aan de slag met jouw email marketing campagnes. Met als doel een Rendement op de Investering in email marketing waar jij tevreden over kunt zijn.

Lees meer
 • 22 december 2015
 • Nieuws
 • besite

Nieuwe website live!

22 december 2015

Naast alle lopende projecten zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met het vernieuwen van onze eigen website. Een nieuwe uitstraling en uitgebreidere functionaliteiten om ons bedrijf beter te presenteren.

Lees meer

Fijne feestdagen!

17 december 2015

Wij wensen je prettige feestdagen en een gezond en voorspoedig 2016! Ook tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij dit jaar gewoon bereikbaar en werken we hard aan de vele projecten.

Lees meer

Opdracht voor student: ontwikkeling product configurator

15 december 2015

Lijkt het jouw gaaf om een product configurator te maken in een innovatieve, technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Opdracht voor student: bouw Factory Cloud Dashboard

14 december 2015

Volg je de opleiding (Technische) Informatica en/of Multimedia Design en ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een mooi bedrijf in de regio Achterhoek? Lees dan verder!

Lees meer

Promotie van de Slag om Grolle 2015

14 december 2015

Voor het evenment 'De Slag om Grolle 2015' in Groenlo hebben wij een website, liveblog en app ontworpen. Geheel in de stijl van het jaar 1627. In deze blog meer informatie en beelden.

Lees meer

Parkeergarages, wat moeten we ermee?

25 november 2015

Enkele weken geleden verscheen er in het Algemeen Dagblad een artikel met de naam ‘Parkeren levert de stad minder geld op’. In dit artikel worden statistieken gedeeld over de teruglopende inkomsten uit parkeergarages in de Radstad. Lees hieronder meer:

Lees meer

5 AdWords valkuilen waar ondernemers intrappen

20 oktober 2015

Ervaring leert dat er veel valkuilen zijn voor ondernemers die willen starten met Google AdWords. Dit blog geeft inzicht in een aantal valkuilen.

Lees meer
 • 14 september 2015
 • Smart Industry
 • besite

Online ROI Calculator voor Nedap

14 september 2015

Voor Nedap Identification Systems hebben wij een ROI calculator ontwikkeld. Lees in deze blog alles over de ROI calculator en onze samenwerking met Nedap:

Lees meer

Ontwikkeling Uber ook in parkeerbranche?

31 augustus 2015

Gaat de ontwikkeling van Uber ook plaatsvinden in de parkeerbranche? Lees er meer over in deze blog van Jurgen

Lees meer

Van wie is de klant?

14 juli 2015

Van wie is de klant? Een vraag die 10 jaar geleden minder vaak werd gesteld dan nu, dankzij de blijvende groei van online mogelijkheden.

Lees meer
 • 15 april 2015
 • Nieuws
 • besite

Nieuwe locatie: ’t Boske 10 in Aalten

15 april 2015

Wij gaan verhuizen! Per 1 mei zijn wij te vinden op 't Boske 10 in Aalten.

Lees meer

Referenties op je website

11 maart 2015

Een mooie folder of website ten spijt, de populariteit van een bedrijf maakt veel verschil of het succesvol is of niet. Het is niet voor niets dat ook bedrijven zonder webshop steeds vaker inzien dat reviews op hun website goed werken.

Lees meer

P+R in Den Haag via UIT-JE AUTO

24 februari 2015

Wethouder Tom de Bruijn (Verkeer) opende vrijdag 20 februari de nieuwe P & R parkeerplaats bij het Bronovo Ziekenhuis in het kader van het project Uit-je-Auto. Dit particulier initiatief van Montefeltro koppelt vraag en aanbod slim aan elkaar.

Lees meer

Big data; toekomst of bedreiging?

19 februari 2015

Vorige week heb ik het grote big data congres bijgewoond in Utrecht. Hier werd gesproken of de mogelijkheden en risico's van big data met betrekking op verkeer en vervoer. In deze blog een korte samenvatting:

Lees meer

Ello, het alternatief voor Facebook?

14 oktober 2014

Meer resultaat halen uit social media? Is inzet van Ello misschien iets voor jouw organisatie? Lees er meer over in deze blog!

Lees meer
 • 11 oktober 2014
 • Websites
 • besite

Hoe schrijf ik goede teksten voor mijn website?

11 oktober 2014

Een goede webtekst schrijven is niet eenvoudig. Hoe bouw je zo'n tekst op en waar moet deze aan voldoen? Lees er alles over in de blog van Calvin Bleekman.

Lees meer

Augmented Reality, de toekomst voor bedrijfspromotie?

14 februari 2014

De ontwikkelingen rondom Augmented Reality gaan erg snel. Benieuwd hoe Augmented Reality nu al wordt toegepast? Lees deze blog van Jurgen Rutgers!

Lees meer

Onbewust gedrag beïnvloeden

14 november 2013

Gedrag is op vele manieren te beïnvloeden en te meten. In veel gevallen een kans die door ondernemers nog niet wordt benut. Wil jij hier meer over weten?

Lees meer
 • 14 mei 2012
 • E-commerce, Websites
 • besite

Drempels bij online shoppers

14 mei 2012

Welke punten zorgen ervoor dat een online klant gaat twijfelen tijdens het online kopen? Hier beschrijven wij de belangrijkste drempels bij online shoppers. Wil jij meer omzet halen uit je webshop? Lees dan deze blog en doe er je voordeel mee!

Lees meer

One-page websites en parallax scrolling

14 mei 2012

Het internet staat nooit stil, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar soms maakt het opeens een sprong die je niet had verwacht. Zo was er opeens het fenomeen "parallax scrolling".

Lees meer

Nuttig gebruik maken van de footer

11 maart 2012

Globaal gezien bestaat een website uit drie delen. Eén daarvan is de footer. Vaak de meest onderschatte van de drie. Hoe kun je de ruimte in de footer zo nuttig mogelijk gebruiken?

Lees meer

Generatie X, Y, Z

14 december 2011

Hoe moet jij als ondernemer omgaan met (jonge) mensen uit generatie X, Y en Z? De generaties die opgroeien met internet en sociale media. Jurgen Rutgers vertelt er alles over.

Lees meer

Information overkill, hoe ga je er mee om?

14 september 2011

Informatie komt vandaag de dag in grote aantallen tegelijk op je af. Dit wordt 'information overload' of 'information overkill' genoemd. Hoe ga je hier mee om en houd je het overzicht?

Lees meer

Wat heb je aan HTML 5?

14 april 2011

HTML5: wat heb je eraan? Rob Kemper geeft je inzicht in de mogelijkheden van HTML 5.

Lees meer

Discussies over sociale media

14 maart 2011

Hoe moet jij als ondernemer omgaan met social media? Voor veel ondernemers nog steeds geen uitgemaakte zaak. Lees onderstaande blog van Jurgen Rutgers over omgang met social media op jouw manier.

Lees meer
 • 11 februari 2011
 • Websites
 • besite

Hoeveel bezoekers bekijken pagina X op mijn website?

11 februari 2011

Weten hoeveel bezoekers je contactpagina hebben ingevuld en/of de pagina over je nieuwe productlijn hebben bekeken? Wij leggen je uit waar je deze informatie kunt terugvinden in Google Analytics.

Lees meer