ParkScanApp

Maak van iedere locatie een (tijdelijk) parkeerterrein.

Als jouw locatie veel bezoekers trekt, is de kans groot dat er veel verkeersstromen ontstaan. Als bezoekers vastlopen nog voor het parkeerterrein kan dit de bereikbaarheid van jouw evenement flink in de weg staan. Bovendien kan dit de frustratie van jouw bezoekers vergroten.

Onze slimme parkeeroplossing kan hierbij helpen. Door de parkeertickets per mail te versturen, wordt papierwerk verminderd en wordt de veiligheid van parkeermedewerkers die het geld innen bevorderd.

Bezoekers kunnen de tickets gemakkelijk vanaf hun telefoon aanbieden, zonder dat er nog papieren tickets nodig zijn. Dit kan via een bestaand systeem met een slagboom, maar je hebt ook (tijdelijke) parkeerterreinen waar dit niet mogelijk is. Daarvoor bieden wij een mobiele scanoplossing, waardoor ieder terrein direct een parkeerterrein kan worden. 

De parkeerwachters staan met hun smartphone klaar bij de ingang van het parkeerterrein en scannen via de app eenvoudig de tickets die worden aangeboden. Het scannen gaat razendsnel en opschalen is eenvoudig, omdat de app zowel op iOS als Android direct inzetbaar is. Zo verbeteren we de bereikbaarheid van jouw evenement en zorgen we voor tevreden bezoekers!

Meer weten? Neem contact met ons op.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken