Adverteren in Google (SEA)

Je doelgroep zoekt op Google naar een product of dienst die jij aanbiedt. Natuurlijk wil je hoog in de organische zoekresultaten staan, maar hoe kun je ervoor zorgen dat je jouw doelgroep nog beter bereikt? Google Ads biedt hierbij ondersteuning. We richten ons op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt en we selecteren een specifieke groep die nauwkeurig is afgestemd op jouw doelgroep. Hierbij kijken we naar interesses, locatie en zoekgedrag. Samen beoordelen we of dit de juiste groep en boodschap is op basis van ons voorstel. Welke advertenties kunnen we voor jou inzetten?

  • Google Zoeken advertenties
  • Google Display advertenties
  • Google Shopping advertenties
  • Google Video advertenties

Het Proces

Kennismaking
Stap 1
Kennismaking
We plannen samen een (online) kennismaking. Tijdens het gesprek stellen we een aantal gerichte vragen; zo krijgen we een goed beeld van jullie bedrijf, de klanten en de markt!
Strategie
Stap 2
Strategie
Onze online marketeers analyseren vanuit verschillende disciplines de huidige situatie en kijken waar de online kansen liggen. Hieruit volgt een actieplan.
Actie!
Stap 3
Actie!
Wij gaan voor jullie aan het werk. We zorgen dat de data op de juiste manier wordt verzameld en richten de campagnes in.
Terugkoppeling
Stap 4
Terugkoppeling
We bespreken periodiek de resultaten. We delen de inzichten en bespreken eventuele optimalisaties om het maximale resultaat te behalen.

Strategie

Bij Besite maken we digitale strategieën simpel, haalbaar en winstgevend. We luisteren, denken mee, en maken samen een plan. Geen lang verhaal, maar heldere stappen naar een succesvolle digitale aanpak; zo doen we dat!

Digital Marketing & Sales

Onze digital marketing & sales aanpak is een mix van creativiteit, data en expertise. We zetten jouw merk, bedrijf of instantie in de spotlights met slimme online campagnes en/of een succesvolle SEO-aanpak. Maar daar stopt het niet. Wij zorgen er, samen met jullie, voor dat die clicks omgezet worden in tevreden nieuwe klanten.

Samen online resultaat

Wij werken hard en doen er alles aan om online succesvol te zijn. We deinzen niet terug voor verantwoordelijkheid en het stellen van kritische vragen. Dat mag je van ons verwachten! Maar dat kunnen wij niet alleen. Jij kent jouw bedrijf, klanten en markt het beste. Samen gaan we voor online resultaat!

Wie gingen je voor?

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik denk graag met je mee om samen online resultaat te behalen.

 

Plan een afspraak
Hebben we je interesse?

Zoeken