Gratis advies online strategie!

Wat is je online strategie, welke doelgroepen wil je bereiken, welke kanalen moet je daarvoor inzetten en volstaat je huidige website / webshop? Wij kunnen je in een aantal stappen helpen bij het beantwoorden van deze en andere vragen. Daarbij kijken we wat je nu doet, wat goed gaat en wat beter kan. Zo bouwen we samen met jou aan online resultaat! Wat kun je van ons verwachten? 

 • Analyse van je website / webshop met gerichte aanbevelingen;
 • Analyse van de prestaties van de online kanalen die je momenteel inzet;
 • Algehele analyse van de online vind- en zichtbaarheid van je bedrijf;
 • We delen onze (toekomst)visie op de online kansen voor jouw onderneming.
 • Het Proces

  Kennismaking
  Stap 1
  Kennismaking
  We plannen samen een online kennismaking. Tijdens het gesprek stellen we een aantal gerichte vragen; zo krijgen we een goed beeld van jullie bedrijf, de klanten en de markt!
  Audit
  Stap 2
  Audit
  Wij gaan met de input aan de slag. Onze specialisten analyseren vanuit verschillende disciplines de huidige situatie en kijken waar de online kansen liggen. Hieruit volgt een rapport.
  Presentatie
  Stap 3
  Presentatie
  In deze presentatie bespreken we onze bevindingen. Dit kan op locatie of digitaal plaatsvinden.
  Vervolg
  Stap 4
  Vervolg
  Als er aanleiding is om zaken samen op te pakken, dan kijken we graag samen met jullie hoe we dit het beste kunnen doen.

  Samen online resultaat

  Wij werken hard en doen er alles aan om online succesvol te zijn. We deinzen niet terug voor verantwoordelijkheid en het stellen van kritische vragen. Dat mag je van ons verwachten! Maar dat kunnen wij niet alleen. Jij kent jouw bedrijf, klanten en markt het beste. Samen gaan we voor online resultaat!

  Digitalisering

  Wij hebben alle expertise in huis en helpen meer dan 100 lokale partners bij de ontwikkeling en implementatie van digitale strategieën. Dit vertalen we op een creatieve manier naar online campagnes, websites, webshops, B2B portals en online applicaties.

  Online strategie

  Geen succes zonder strategie, dat geldt zeker voor digitalisering. Daarom gaan we samen in gesprek, brengen we de wensen en verwachtingen van jullie doelgroepen in kaart en zorgen we voor een gerichte online aanpak die succesvol is. De strategie blijft wat ons betreft niet bij een geschreven plan. Het is een startpunt van waaruit acties volgen.
  Elke organisatie wil weten waar online de grootste winst te behalen valt - van digitale strategieën tot het bouwen van websites. Met onze audits maak je dit concreet."
  Arjan Vieberink - Online Marketeer BeSite

  Wie gingen je voor?

  Vraag OOK een audit aan

  We nemen binnen 24 uur contact met je op.

  Vraag OOK een audit aan

  Zoeken