Bouwen van een site

Een huis heeft vier muren en kent daardoor een duidelijke afbakening. Een site heeft die muren niet en daarmee kan het dus alle kanten opgaan. Onze ervaring is dat er vaak grenzeloos wordt gedacht over mogelijkheden in een site. Dat is natuurlijk geweldig, want daardoor ontstaan goede ideeën, nieuwe mogelijkheden en kansen om de doelen van de site nog beter te bereiken. Maar het is ook belangrijk om keuzes te maken met elkaar: wat doen we wel en wat doen we (nog) niet? De behoefte van jouw doelgroepen zijn daarbij leidend.

Als we hebben bepaald welke stappen we wel gaan zetten en het design is gereed, gaan we aan de slag met de technische realisatie van de site en de content creatie. Voor de technische realisatie werken wij met drie wereldwijd veelgebruikte open-source frameworks: WordPress, Laravel en Typo3. Wij profiteren daarbij van de ontwikkelingen van deze frameworks, zoals updates voor veiligheid en vindbaarheid in zoekmachines. Binnen deze frameworks hebben wij onze eigen aanpak zodat jouw site een eigen karakter en uitstraling behoudt. Ook geeft het ons de mogelijkheid om uitbreidingen te realiseren die gewenst maar niet standaard aanwezig zijn in deze frameworks. 

Voor de content creatie bepalen wij samen de sitemap en kan het schrijven beginnen. Hierbij ondersteunen wij waar jij dat nodig hebt. Wil je zelf schrijven of besteed je dit liever uit? In beide gevallen pakken wij de zoekwoord analyse erbij, zodat de content in ieder geval optimaal klaar staat voor een goede vindbaarheid in Google.

In het project heb jij altijd één aanspreekpunt. Tijdens de technische realisatie hebben wij regelmatig contact met elkaar om daarmee up-to-date te blijven. Als wij een (gedeeltelijke) testversie gereed hebben van de site, dan delen wij deze graag met jou. Dit geeft jou en jouw team de mogelijkheid om te beoordelen of de site naar verwachting wordt gerealiseerd. Ook is de testversie bedoeld om met elkaar de content erin te plaatsen, zodat de site echt tot leven komt. Vaak als je bezig gaat met het plaatsen van teksten en afbeeldingen, komen details naar voren en geeft het de kans om kleine foutjes op te lossen. Pas als alles is doorgenomen, ingevuld en getest gaat de site live.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken