Content marketing

Het schrijven van teksten, het opnemen van een video of het maken van een foto lijkt soms zo eenvoudig. Toch adviseren wij om hier niet te gemakkelijk over te denken en het ‘zelf te willen doen’. Als je hier expertise voor in huis hebt of zelf meer dan hobbymatig sterk bent, dan kan het je helpen. Anders is het echt aan te raden om een expert in te huren die je hiermee ondersteunt. En wij hebben dit netwerk van experts.

Een tekstschrijver moet een klik hebben met jouw organisatie. Jouw producten en diensten begrijpen en daar ook nog aantrekkelijk over kunnen schrijven. Daarom hebben wij meerdere schrijvers in ons netwerk. Er is er altijd een die bij jou past. Natuurlijk ondersteunen wij deze schrijvers met onze expertise van vindbaarheid, bijvoorbeeld door voorafgaand het uitvoeren van een zoekwoorden analyse of een doelgroepen workshop.

Verder hebben we videomakers en fotografen in ons netwerk, waarbij het vooral gaat om de vraag: ‘welk plaatje wil je schieten?’. Productfotografie is een ander vak dan een portret of foto van het pand, dus wij kijken graag samen met jou wie het beste bij jou past.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik denk graag met je mee om samen online resultaat te behalen.

 

Plan een afspraak
Hebben we je interesse?

Zoeken