Samen bouwen aan online resultaat!

We gaan samen aan de slag met de gekozen strategie. Jij bepaalt de inhoud van de boodschap, wij zorgen dat deze boodschap bij de juiste doelgroep belandt. Hiervoor realiseren wij sites, shops, applicaties en online campagnes. Samen evalueren, bijsturen en acties bepalen.
Dat noemen wij samen online ondernemen.

Waar andere bureaus beloven dat ze je kunnen helpen aan topposities, direct meer resultaat en gegarandeerd meer omzet, doen wij dat niet. Het is geen ‘slimme knop’ die je even omdraait om resultaat te behalen. Resultaat ontstaat pas als je samen aan iets bouwt en daar begint wat ons betreft onze samenwerking. Als we gaan samenwerken werken we hard en doen wij ons stinkende best om samen met jou online resultaat te behalen. Daar mag je ons aan houden. Maar andersom verwachten wij dat ook van jou. Samen gaan we voor resultaat!

Ontmoet ons talentvolle team

Ons team bestaat uit mensen die goed zijn in hun vak, maar ook voor elkaar klaarstaan. Een hele goede developer is niet altijd een hele goede teamspeler. Wij geloven dat je alleen resultaat kunt boeken als je ook als team kunt opereren. Dus selecteren wij hierop bij het aannemen van nieuwe collega’s. Pas je wel in ons team? Ieder teamlid is gefocust op resultaat voor jou, daarom willen wij ook samen online ondernemen. Samen met jou, jouw collega’s en jouw klanten. Als gezamenlijk team werken wij aan online resultaat.

Als teamleden van BeSite krijgen we alle ruimte om onszelf te ontwikkelen. We gebruiken deze ruimte, omdat we steeds beter willen worden in ons vak. Wij werken hard, maar hebben ook veel plezier met elkaar.

Jurgen Rutgers

Jurgen Rutgers

Online Strateeg

Monique Tijdeman

Monique Tijdeman

Office & HR Manager

Peter Smit

Peter Smit

Account Manager

Rob Kemper

Rob Kemper

Front-end Developer

Ellen Taken

Ellen Taken

Proces Manager

Tanja Holtermann

Tanja Holtermann

Project Manager

Arjan Vieberink

Arjan Vieberink

Online Marketeer

Wouter Spaargaren

Wouter Spaargaren

Online Marketeer

Owen Ebbers

Owen Ebbers

SEO specialist

Tygo Bollen

Tygo Bollen

Online Marketeer

Niels van Ree

Niels van Ree

UX Designer

Tom Krabben

Tom Krabben

Digital Designer

Jeroen Schutte

Jeroen Schutte

Lead Developer

Peter Verbrugge

Peter Verbrugge

Developer & Stagecoördinator

Maikel Straub

Maikel Straub

Back-end Developer

Caspar Menger

Caspar Menger

Back-end Developer

Pim Haverdil

Pim Haverdil

Software Developer

Harm Rutgers

Harm Rutgers

Software Tester

Samen kennis vergroten

Door samen te werken aan online succes, doen wij allebei kennis op. Jullie over de mogelijkheden van digitalisering en online marketing, wij over jullie branche en bedrijf. Hierdoor wordt onze samenwerking alsmaar beter.

Samen dingen doen

Door samen dingen te doen, leren we wat er goed werkt en wat minder goed gaat. Het geluk dat je bij ons hebt is dat wij in ons bestaan al heel vaak fouten hebben gemaakt en daarvan hebben geleerd. Die ervaring zetten wij iedere dag in.

Samen resultaat bereiken

We werken samen omdat we resultaat willen bereiken. Jij investeert in digitalisering of online marketing en verwacht rendement. Wij verwachten een langdurige samenwerking met jullie en doen daar ons stinkende best voor.

Maakindustrie

Nederland, en de Achterhoek in het bijzonder, kent veel maakindustrie. Bedrijven die met machines iets tastbaars realiseren, met staal, kunststof, papier of andere materialen. Digitalisering is hét thema voor de komende jaren en wij helpen maakbedrijven met deze stappen.

B2B Dienstverleners

Bedrijven hebben ondersteuning nodig op allerlei gebied, zoals administratie en werving & selectie van personeel. Dienstverleners voor bedrijven moeten zich online effectief presenteren, zodat potentiële klanten hen kunnen vinden. Wij helpen deze dienstverleners bij hun online succes.

Smart Mobility

Een breed begrip, want er zijn veel organisaties die zich bezighouden met dit thema. Wij helpen deze organisaties op het gebied van slimmer parkeren, realisatie van reisplanners en andere toepassingen waarbij online de sleutel vormt.

Onze expertises

Iedere organisatie kan bij ons terecht voor online ondersteuning. In de afgelopen jaren hebben wij wel kennis opgedaan in specifieke branches. Daar ligt dus ook onze voorkeur.

Onze expertises

Iedere organisatie kan bij ons terecht voor online ondersteuning. Maar in de afgelopen jaren hebben wij wel kennis opgedaan in specifieke branches. Daar ligt dus ook onze voorkeur.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken