ParkWebshop

Alles-in-één oplossing

De ParkWebshop is een online reserveringsmodule die naadloos integreert met jouw eigen website en elk Parkeer Management Systeem (PMS) of toegangscontrolesysteem. De ParkWebshop biedt een alles-in-één oplossing voor het digitaliseren van jouw parkeerterrein(nen). Bezoekers kunnen voorafgaand aan hun reis eenvoudig een parkeerplaats reserveren en betalen via de online reserveringsmodule, waardoor zij gegarandeerd zijn van een plek. En wil je er een P+R product van maken? Dan kun je ook het aanvullende (openbaar) vervoer eenvoudig aanbieden via de webshop.

Met deze extra service verhoog je de gastvrijheid en begint de service al voordat de bezoeker arriveert. Daarnaast biedt het systeem inzicht in de parkeercapaciteit en benutting van jouw parkeerterrein(nen), waardoor je beter zicht hebt op de behoeften van jouw bezoekers. Door te weten wie er boekt en daarmee jouw parkeerlocatie bezoekt, kan je deze informatie gebruiken voor bijvoorbeeld marketingacties of het aanbieden van aanvullende services.

Om het product optimaal in te zetten, kan je onderscheid maken tussen de verschillende doelen en doelgroepen. Zo kan je bijvoorbeeld een dagkaart aanbieden voor reguliere bezoekers, exposanten voorzien van specifieke parkeerplaatsen, buurtbewoners een abonnement aanbieden en zakelijke bezoekers voorzien van speciale parkeerfaciliteiten. De ParkWebshop is een standaard applicatie, maar gedraagt zich als een maatwerk oplossing voor jouw situatie.

Vier eenvoudige stappen

Het biedt een complete oplossing inclusief service en onderhoud. Jouw bezoekers doorlopen vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Kies een parkeerproduct. De bezoeker selecteert een parkeerlocatie en product. De capaciteit komt uit de ParkWebshop en wordt realtime opgevraagd vanuit jouw Parkeer Management Systeem (PMS).

Stap 2: Voer de gegevens in. De bezoeker voert de benodigde gegevens in. Je kunt deze persoonlijke gegevens gebruiken om jouw bezoekers op de hoogte te houden of aanvullende services te bieden.

Stap 3: Betaal online Je biedt de bezoeker verschillende betaalmethoden aan, zoals iDEAL, CreditCard, PayPal, eenmalige machtiging of Giropay.

Stap 4: Ontvang bevestiging. De bezoeker ontvangt per e-mail een bevestiging, duidelijke routebeschrijving en eventuele aanvullende informatie.

Ook iets voor jou? Neem contact met ons op.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken