Parkeeroplossingen

Parkeeroplossingen BeSite Parking biedt dé oplossing voor gereserveerd parkeren, waarbij parkeren een integraal onderdeel wordt van..
Lees verder

Actief inzetten LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke netwerk van de wereld, dus ben je op zoek naar professionals voor het verkopen van jouw diensten of het vinden van nieuwe collega’s? Dan is Linkedin het platform waar je moet zijn. Maar hoe pak je dat nou aan?
Lees verder

Arbeidsmarkt communicatie

Het vinden van nieuw personeel is niet eenvoudig en een goede strategie is essentieel. Een “werken bij” omgeving aangevuld met advertentie campagnes kan je hierbij helpen.
Lees verder

ParkWebshop

ParkWebshop Alles-in-één oplossing De ParkWebshop is een online reserveringsmodule die naadloos integreert met jouw eigen website..
Lees verder

ParkScanApp

ParkScanApp Maak van iedere locatie een (tijdelijk) parkeerterrein. Als jouw locatie veel bezoekers trekt, is de..
Lees verder

Mobility Shop

Mobility Shop De perfecte combinatie van parkeren en aanvullend vervoer. Als reizigers willen we zo eenvoudig..
Lees verder

ParkToPay

ParkToPay Maak korte metten met de lange wachtrijen bij de betaalautomaat. Maak het betalen van het..
Lees verder

Referenties

Referenties Wil je weten waar we onze parkeeroplossingen al aanbieden? Kijk dan o.a. bij de casussen...
Lees verder

Meer klanten

Groeien door meer klanten Je hebt een goed lopende business en wilt dit verder laten groeien..
Lees verder

Bouwen B2B webshop

Verkoopt je offline producten en wil je deze ook graag online gaan verkopen? Dan helpen wij jou graag bij het realiseren van een e-commerce omgeving voor jouw klanten.
Lees verder

Onderhouden van een site

Is een site gebouwd, dan heeft het vanaf dag één onderhoud nodig. Niet alleen onderhoud aan techniek, maar ook in de content die op de site staat.
Lees verder

Bouwen van een site

Het klinkt als het bouwen van een huis en soms voelt dat ook zo: het kent een ontwerp een fundament, en een doel. Toch verloopt het bouwen van een site anders dan een huis. Logisch of toch niet?
Lees verder

Gebruikerstest

Hoe mooi een site of applicatie er ook uit kan zien, een gebruiker bepaalt pas het succes van de investering. Dus hoe eerder je gebruikers betrekt in dit proces, hoe beter het resultaat is.
Lees verder

UX design

Aan alleen het programmeren van een site heb je niets. de site moet vooral aantrekkelijk ogen, uitnodigen en aanspreken. Daarom hebben wij UX designers in dienst. En dat gaat verder dan alleen maar een leuk ontwerpje.
Lees verder

Microtargeting

De juiste mensen de juiste boodschap meegeven is het allerbelangrijkste voor het slagen van jouw campagne. Microtargeting staat voor het zo nauwkeurig mogelijk bereiken van jouw doelgroep. Wij hebben dit tot ons specialisme gemaakt.
Lees verder

Zoekwoorden analyse

Voor het schrijven van teksten en het uitvoeren van optimalisaties aan je site, is een zoekwoorden analyse onmisbaar. Het geeft je direct inzicht in je doelgroep.
Lees verder

Adverteren Pinterest

Pinterest is een social media platform dat draait om het inspireren, ophalen en delen van interessante afbeeldingen door en voor gebruikers. Hoe dit in jouw voordeel kan werken?
Lees verder

E-mail marketing

Nieuwsbrieven versturen werkt toch niet meer? Fout! Lees hier hoe je wel succesvol met nieuwsbrieven kunt gaan werken.
Lees verder

Conversie optimalisatie (CRO)

Bezoekers op je site krijgen is slechts één stap om te komen tot een gewenste actie: de conversie. Het doel dat je wil bereiken is vaak meer: een opdracht, een contactmoment, een sollicitatie etc. Hoe optimaliseer je deze conversies?
Lees verder

Adverteren Google Display

Jouw doelgroep bezoekt net als jij veel sites waar zij advertenties tegenkomen. Denk aan Nu.nl of Buienradar. Hier kan ook jouw advertentie komen te staan!
Lees verder

Het model van de klantreis

Jouw klant doorloopt een aantal fasen om te komen tot een aankoop van jouw product of dienst. Deze klantreis is door Google samengevat in See, Think, Do, Care.
Lees verder

Online strategie

Een resultaatgerichte aanpak vraagt om een goede strategie, waarin doel en middelen helder zijn bepaald. Maar hoe bepaal je een goede strategie? Wij helpen je daarbij.
Lees verder

Realiseren service portal

Om je klanten te kunnen voorzien van ondersteuning in het werken met jouw producten, is communicatie hierover een essentieel onderdeel. Zowel in het tonen van informatie, als in het aannemen van vragen.
Lees verder

Content marketing

Een site of campagne valt of staat met de content die ervoor wordt gemaakt, zoals teksten, afbeeldingen en video’s. Dankzij een netwerk van partners helpen wij jou met het creëren van de juiste content.
Lees verder

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken