Adverteren Google Search (SEA)

Jouw doelgroep zoekt op Google naar een product of dienst die jij biedt. Natuurlijk wil je hoog staan in de normale zoekresultaten, maar hoe zorg je ervoor dat je nóg beter jouw doelgroep weet te bereiken? Google Ads helpt daarbij. Gericht op zoektermen die jouw doelgroep gebruikt en in een afgebakende groep die wij nauwkeurig voor jouw targetten. Denk aan interesses, locatie en zoekgedrag. Samen bepalen wij op basis van ons voorstel of dit de juiste groep en de juiste boodschap is. 

Google Ads werkt heel goed in de See, Think en Do fase van jouw doelgroep. Klikt de gebruiker op jouw advertentie, dan betaal je aan Google, maar daar staat tegenover dat je  ook een bezoeker op jouw site hebt. Op basis van de vastgestelde doelstellingen kiezen wij een biedstrategie die hier optimaal op aansluit. Sluit jouw site vervolgens aan bij de verwachting van de bezoeker, dan werk je toe naar een actie op jouw site (de conversie). Bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier of het bestellen van een product. Alle statistieken zijn inzichtelijk en dat maakt dat wij continu analyseren en sturen met Google Ads, zodat wij samen toewerken naar maximaal rendement.

Google Ads kan snel kostbaar worden als je hier niet gericht en bewust mee omgaat. Wij zijn specialist en helpen jou met het inrichten van de juiste campagnes. Daarnaast hebben wij rechtstreekse hulplijnen bij Google om ook samen met hen te kijken wat voor jullie de meest effectieve aanpak kan zijn. Zo werken wij samen met jullie en met Google aan het behalen van meetbaar resultaat.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik denk graag met je mee om samen online resultaat te behalen.

 

Plan een afspraak
Hebben we je interesse?

Zoeken