Organisch vindbaar in Google (SEO)

Een hoge positie in de organische zoekresultaten van Google is een doel voor veel bedrijven. Het is een uitdaging om in de top drie te komen op zoekwoorden die voor jou relevant zijn. Wij gaan graag die uitdaging, samen met jou, aan.

Op basis van jullie input kijken wij naar de huidige prestaties van jouw site en die van de concurrentie. Op basis hiervan worden verbeteringen geïdentificeerd en geïmplementeerd, waarna resultaten opnieuw worden geëvalueerd. SEO is dus een continu proces dat voortdurende aandacht en ontwikkeling vereist. Wij werken met de volgende peilers:


  • Content (tekst en beeldmateriaal)
  • Techniek
  • Autoriteit

Het Proces

Kennismaking
Stap 1
Kennismaking
We plannen samen een (online) kennismaking. Tijdens het gesprek stellen we een aantal gerichte vragen; zo krijgen we een goed beeld van jullie bedrijf, de klanten en de markt!
Strategie
Stap 2
Strategie
Onze online marketeers analyseren vanuit verschillende disciplines de huidige situatie en kijken waar de online kansen liggen. Hieruit volgt een actieplan.
Actie!
Stap 3
Actie!
Wij gaan voor jullie aan het werk. We zorgen dat de data op de juiste manier wordt verzameld en zorgen dat de gewenste verbeteringen worden doorgevoerd.
Terugkoppeling
Stap 4
Terugkoppeling
We bespreken periodiek de resultaten. We delen de inzichten en bespreken eventuele optimalisaties om het maximale resultaat te behalen.

Strategie

Bij Besite maken we digitale strategieën simpel, haalbaar en winstgevend. We luisteren, denken mee, en maken samen een plan. Geen lang verhaal, maar heldere stappen naar een succesvolle digitale aanpak; zo doen we dat!

Digital Marketing & Sales

Onze digital marketing & sales aanpak is een mix van creativiteit, data en expertise. We zetten jouw merk, bedrijf of instantie in de spotlights met slimme online campagnes en/of een succesvolle SEO-aanpak. Maar daar stopt het niet. Wij zorgen er, samen met jullie, voor dat die clicks omgezet worden in tevreden nieuwe klanten.

Samen online resultaat

Wij werken hard en doen er alles aan om online succesvol te zijn. We deinzen niet terug voor verantwoordelijkheid en het stellen van kritische vragen. Dat mag je van ons verwachten! Maar dat kunnen wij niet alleen. Jij kent jouw bedrijf, klanten en markt het beste. Samen gaan we voor online resultaat!

Wie gingen je voor?

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik denk graag met je mee om samen online resultaat te behalen.

 

Plan een afspraak
Hebben we je interesse?

Zoeken