Adverteren Pinterest

Heb jij producten die inspirerend kunnen zijn voor anderen? Denk aan producten op het gebied van  interieur, kleding, uiterlijke verzorging of andere visuele uitingen? Dan kan Pinterest een interessant platform zijn om jouw berichten te plaatsen. Naast een eigen Pinterest pagina aanmaken met diverse borden en deze actief beheren, kun je ook adverteren op Pinterest. Dit gebeurt via Promoted Pins, waarmee jouw aangeboden afbeeldingen gepromoot worden bij gebruikers, die voldoen aan bepaalde criteria. Hierdoor is het mogelijk om specifieke doelgroepen op Pinterest jouw boodschap te laten zien.

Het is allang niet meer zo dat alleen vrouwen Pinterest gebruiker zijn. Ook mannen gebruiken Pinterest om inspiratie op te doen over trainingsschema’s, auto’s en klusprojecten. Zijn jouw producten onmisbaar in een mancave? Dan is Pinterest een belangrijk kanaal voor jouw bedrijf. 

Op Pinterest zoeken mensen vooral op hun persoonlijke interessegebieden. Foto’s die ze tegenkomen en willen bewaren, pinnen ze op hun eigen borden. Adverteren op Pinterest is dus voornamelijk op basis van de interesses die mensen hebben aangegeven bij Pinterest en waarmee zij actief bezig zijn.

Wij helpen je met het opzetten van een campagne op Pinterest door het inrichten van de juiste selecties, de juiste zoekwoorden en het bepalen van de boodschap die je wilt brengen. Pinterest biedt uitgebreide rapportage mogelijkheden, zodat we het succes van de campagne ook kunnen volgen en optimaliseren.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik denk graag met je mee om samen online resultaat te behalen.

 

Plan een afspraak
Hebben we je interesse?

Zoeken