ParkWebshop in een nieuw jasje

Parkeren is onderdeel van de bestemming, niet van de reis. Een parkeerplaats wil je vooraf reserveren, niet zoeken. Een parkeerplaats wil je je bezoekers bieden. Maar hoe breng je vraag en aanbod zo makkelijk mogelijk bij elkaar?

Een van de producten waar we niet zo vaak over spreken is de ParkWebshop. Dit is een online reserveringsmodule, een integrale oplossing inclusief service en onderhoud. Deze webshop koppelt met ieder Parkeer Management Systeem (PMS) of toegangscontrole systeem. 

De ParkWebshop wordt al jaren succesvol ingezet bij onze klanten en we zijn altijd bezig met optimalisaties om het beste aan onze klanten te bieden. De klanten die hier al gebruik van maken zijn onder andere Johan Cruijff ArenA, de RAI Amsterdam, Groningen Airport Eelde en een kantoorgebouw in Breda. Momenteel zijn we bezig met het ontwikkelen van de nieuwe ParkWebshop voor Libéma waar de locaties Autotron, Brabanthallen, 1931 en Mainstage onder vallen.

Afhankelijk van de focus van de klant kijken we tijdens meetings wat zij nodig hebben voor hun gebruikers. Het kan zijn dat het parkeerproces gedigitaliseerd moet worden of dat ze ontzorgt willen worden in het aanbieden van verschillende parkeerproducten, zoals dagkaarten en abonnementen. 

De ParkWebshop biedt veel voordelen zoals het vereenvoudigen van handelingen, het verhogen van de bezettingsgraad en het digitaliseren van je bedrijf. Handelingen worden eenvoudiger voor alle gebruikers; de bedrijven en diens klanten. 

Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed meedenken over het optimaliseren van de verkoop van jouw parkeerareaal. In de nieuwe ParkWebshop is het mogelijk om te segmenteren in de producten die je jouw klanten aanbiedt. 

Een voorbeeld:

Wil je dat een bezoeker meerdaags parkeert, dan kan je dit heel gemakkelijk aanbieden aan de klant. Door het toepassen van verschillende prijsstrategieën is het mogelijk om de klant die langer parkeert te belonen. 

Heb jij een wens in doorontwikkeling van het product? Geen probleem, we kijken of jouw wens ook onder andere klanten leeft, zodat jij niet alleen de ontwikkeling hoeft te bekostigen. 

Nieuw jasje voor onze ParkWebshop

Sinds 2021 zijn we bezig met een nieuwe versie van de ParkWebshop die binnenkort live gaat voor Libéma en de Johan Cruijff ArenA. We zouden geen bedrijf zijn dat websites bouwt als we hierbij onze website van de ParkWebshop ook niet een nieuw likje verf geven. 

En niet alleen een nieuwe website, ook de naam hebben we veranderd, omdat de ParkWebshop inmiddels onderdeel is geworden van een aantal producten voor online parkeren. Voortaan kan je de ParkWebshop vinden onder BeSite Parking.

Wil je meer weten over BeSite Parking of wil je sparren, dan kan je ons voorlopig vinden via BeSite.nl of neem contact op met Wouter Giesen. 

Binnenkort gaan we live met een nieuwe website. We houden je op de hoogte wanneer dit zover is.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken