ParkWebshop voor Libéma en MECC Maastricht

Vorig jaar kondigden we aan dat we een geheel nieuwe ParkWebshop (2.0) aan het ontwikkelen zijn, gebouwd op het framework Laravel Nova. Laravel is een van de meest gebruikte platforms die voldeed aan onze wensen. Dit betekent dat onze oude ParkWebshop (1.0), die draait op ons eigen framework Tractare, op dit moment wordt uitgefaseerd. De primeur voor de implementatie van deze nieuwe ParkWebshop was weggelegd voor Libéma, de organisatie achter onder andere de Brabanthallen en Autotron. Nu, bijna een half jaar na de lancering, is Libéma zelfs uitgebreid met de toevoeging van locaties 1931, MAINSTAGE, Zeelandhallen en EXPO Greater Amsterdam. Gelijktijdig is de ParkWebshop ook succesvol in werking gesteld voor MECC Maastricht.

Ons werk blijft niet beperkt tot deze mijlpalen, aangezien we in het nieuwe jaar van plan zijn om onze eigen webshop ParkerenArenapoort.nl over te zetten naar de nieuwste versie van de ParkWebshop. Daarna staan RAI Amsterdam en nog een aantal nieuwe locaties op de planning. Door al deze nieuwe ParkWebshops voor onze klanten en uitbreidingen in functionaliteiten en design die hiervoor nodig is, kunnen we zelfs spreken van een ParkWebshop 2.1 die in het eerste half jaar van 2024 gerealiseerd zal zijn.

Wat onze aanpak bijzonder maakt, is dat we dit hele proces in samenwerking met onze klanten doorlopen. Hoewel we uiteraard onze eigen visie hebben met betrekking tot de nieuwe ParkWebshop, zorgt de ervaring en feedback van onze klanten voor continue verbeteringen op het gebied van functionaliteit en design van de ParkWebshop.

We zijn trots op de huidige parkwebshops en onze planning voor het eerste halfjaar staat vol met de verbeteringen, uitbreidingen en nieuwe ParkWebshops.Wil je hier meer over weten? Bekijk onze Parkeeroplossingen of neem dan contact op met Jurgen via jurgen@besite.nl.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken