Livegang mooie projecten 2023!

Afgelopen jaar hebben we met veel plezier aan nieuwe projecten gewerkt. Maar hoe ga je nou kiezen om erover te vertellen…. Dat is onmogelijk, dus hieronder een greep uit de projecten waar we trots op zijn. 

Vaags & Groot Wesseldijk – Van idee naar website die ‘werkt’!  

Er waren een hoop ideeën en wensen. Dat hebben we tijdens de prettige gesprekken samengevat in een ontwerp dat clean is, dat het ambachtelijke en tegelijkertijd moderne karakter laat zien en waar aandacht is voor de potentiële medewerker. We zijn trots op deze mooie combinatie en de fijne samenwerking. Wil je meer lezen over het project? Klik dan hier

MOJO – De magie van De Grote Schijn 

Magisch, betoverend en een tikkeltje spanning, dat was de briefing vanuit MOJO voor de nieuwe website van De Grote Schijn. Het ontwerp was direct raak! En zeg nou zelf: hier wil je toch naartoe? Tip: schrijf je in voor hun nieuwsbrief, dan weet je wanneer de voorverkoop start ;-)!

Yunio – Groeien doe je samen

Nog zo’n fijn en mooi project waar we trots op zijn. En waar komt dat dan door? Nou, dat komt door verschillende factoren: het prettige contact met de klant, het snel kunnen schakelen, het juist vertalen van de wensen en ideeën en het samen sparren hoe het beter kan, zijn belangrijke factoren die ervoor gezorgd hebben dat we een mooie en toekomstbestendige TYPO3 website hebben ontwikkeld. 

Wil je meer weten over dit project, lees dan de uitgewerkte casus.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken