Yunio

Yunio jeugdgezondheidszorg ondersteunt met ongeveer 140 medewerkers (de ouders van) zo’n 12.000 kinderen per jaar in 10 gemeenten. Wij zijn trots dat Yunio partner is van Besite. We hebben hen geholpen bij het realiseren van de nieuwe website en denken actief mee over de online zicht- en vindbaar.

Onze aanpak is onderscheidend

TYPO3TYPO3 als sterke basis
Het framework van de oude website werd niet meer ondersteund met updates. Dit was dus hét moment om na te denken over een toekomstbestendige keuze voor een nieuw framework. We hebben de wensen vanuit Yunio geïnventariseerd en op basis daarvan TYPO3 voorgelegd. We hebben onze keuze toegelicht en Yunio een introductie van het CMS gegeven. Yunio was (en is nog steeds) enthousiast over TYPO3, dus we hebben samen besloten dit framework als basis te gebruiken.
DesignUpgrade design
Yunio was tevreden over het design van de oude website. Dit design hebben onze UX-designers als uitgangspunt gepakt voor het aangepaste design, waarin we nieuwe elementen hebben toegevoegd, aanpassingen hebben gedaan in de navigatie en subtiel nieuwe styling hebben doorgevoerd, zodat het weer fris oogt.
KoppelingenAPI koppelingen
De website maakt gebruik van API koppelingen met derde partijen. Vanuit development hebben we vooraf goed gekeken wat de (on)mogelijkheden waren en welke impact dit had op de ontwikkeling van de website. Deze inventarisatie vooraf heeft ervoor gezorgd dat de koppelingen succesvol zijn geïmplementeerd.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken