De overeenkomst tussen drone-piloten, 3d print-specialisten, weercontrollers en online marketeers    

De wereld veranderde altijd al. Alleen niet in zo’n razend tempo. Met elke complexe en ingrijpende verandering, vergemakkelijkt ons dagelijks leven. Het was en is onmogelijk de wereld te snappen. Gelukkig volgt op elke nieuwigheid een nieuw beroep. Zo verwelkomden we drone-piloten, 3d print-specialisten en weercontrollers op de arbeidsmarkt.
De online marketing kent ook de nodige nieuwerwetse beroepen en kwalificaties. Google AdWords Certified Professional, Google Analytics Individual Qualification en de Bing Ads Accredited Professional, aanvullen met andere nieuwe beroepen. Titels die je mag vergeten, zolang je de online marketeer maar weet te vinden. Of je nou een Google Adwords expert, Google Adwords specialist of Google Adwords professional zoekt. What’s in a name.  
Google is geen leuk kanaal voor erbij. Google is een must. Onvindbaar is onbestaanbaar. Google scheidt kaf van koren. Jouw waar is waardevol, niet waardeloos. Hoe laat je dat online zien? Hoog ranken betekent meer online resultaat. Dat vraagt om een continue focus op vindbaarheid.  
Online resultaat boek je alleen als alles klopt. Google Adwords/Google Ads vormt onderdeel van een groter geheel. Een online marketeer snapt hoe dit onderdeel zich verhoudt tot de rest van jouw campagne. Diens dynamische werkveld vraagt om een continue andere aanpak omdat er tools wegvallen en bijkomen, omdat partijen als Google de regels veranderen.
De drone-piloot bestuurt de drone, voor een 3d print-specialist kent de 3d-printer geen geheimen, de weercontroller monitort weerpatronen, de online marketer heeft de touwtjes in handen rondom jouw online marketing. Voor elk specialisme is een specialist. De grootste kennis van nu, is weten waar je voor wat zijn moet. Schoenmakers blijven nog altijd het best bij hun leest.

Hoe hangt jouw Google-vlag erbij?

Wij bieden ondernemers de mogelijkheid om 30 dagen je Google Ads campagnes gratis door ons te laten beheren. Wij zeggen niet alleen dat we je meer online resultaat bezorgen, we laten het ook zien. Bekijk de aanmeldpagina voor 30 dagen gratis Google AdWords beheer voor alle info.
 

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken