30 dagen gratis Google AdWords beheer

20170515-DHF_6495

Ben jij er 100% zeker van dat jouw Google AdWords campagnes maximaal resultaat opleveren? Iedere dag komen wij campagnes tegen die niet optimaal zijn ingericht. Daarmee verlies je kostbaar marketingbudget. Dat moet beter kunnen. En dat kán beter!

30 dagen (gratis) Google AdWords beheer

Hard roepen dat we dit als de beste kunnen, kunnen we allemaal. We laten het daarom liever zien. Wij nemen gedurende 30 dagen (gratis) het beheer van je campagnes over. Dat gaat als volgt:

  1. We plannen een kennismaking in om jou en je bedrijf te leren kennen.
  2. We beheren en verbeteren je Google AdWords campagnes 30 dagen.
  3. Na 30 dagen evalueren we het resultaat en krijg je een verbeterplan. 
    Wil je met ons verder? Dan plannen we een vervolggesprek in.

Je kunt je nu nog aanmelden! We hebben momenteel nog

0
plaatsen beschikbaar
"BeSite heeft ons geholpen met het aanscherpen van de advertentiestrategie. De omzet is met 177% gegroeid en het conversieratio is met 18% gestegen. De komende periode gaan we kijken hoe we via andere kanalen een soortgelijke groei kunnen realiseren."
Henk-Willem Wink
Hoofd Verkoop Trade Med B.V.
Onze Google AdWords klanten belonen ons met 4,7/5,0 sterren
4.7/5

Jouw contactpersoon

Dion Penterman is een ervaren Google AdWords specialist. Hij heeft honderden accounts in zijn beheer gehad en is gecertificeerd in alle Google AdWords disciplines. Dion is gedurende 30 dagen je vaste aanspreekpunt.

Gekwalificeerd Google AdWords team

Onze online marketing consultants zijn dagelijks bezig het resultaat van onze klanten te verhogen. Campagnes worden gebouwd en geoptimaliseerd volgens de nieuwste technieken en mogelijkheden. Dit waarborgen we o.a. door iedere vrijdag volledig te spenderen aan Research en Development. 

Gekwalificeerd volgens Google normen

Onze Google AdWords consultants zijn allemaal individueel gekwalificeerd volgens de normen van Google. Ook zijn wij als bureau door Google erkend als specialisten op gebied van Google Search, Google Shopping en Mobilie Advertising. Je campagnes zijn bij ons in goede handen.

Over BeSite

Wij zijn BeSite: een full-service digital marketingbureau uit Aalten. Ons team bestaat uit 14 online specialisten met ieder hun eigen expertise. Sinds 1999 bouwen we aan online resultaat voor onze klanten. We denken mee in strategie en concept, bouwen sites, shops, apps, applicaties en bouwen doelgerichte online marketing campagnes

Waarom klanten voor ons kiezen

  • Alle disciplines onder één dak
  • Periodiek overleg en sturen op resultaat
  • Vast aanspreekpunt voor alle campagnes
  • Sparringspartner met focus op innovatie
  • Gecertificeerd Google AdWords bureau