BeSite wordt Project Partner van de Amsterdam Innovation Arena

De Amsterdam ArenA en BeSite hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor het ontwikkelen, onderhouden en exploiteren van de Mobility Portal, een online platform waar onder andere bezoekers van evenementen een reisadvies op maat ontvangen.
Sinds 2015 werken beide partijen al samen in het opzetten van de Mobility Portal en nu is BeSite ook officieel project partner geworden van de Amsterdam Innovation Arena. BeSite blijft hierdoor de ontwikkelpartner voor de Mobility Portal, maar gaat ook meehelpen in het verder uitbouwen van de Service Portal en dienstverlening rondom mobiliteit en de customer journey.


samenwerking besite amsterdam arena
De Mobility Portal is een online platform waar bezoekers van evenementen hun reis kunnen bekijken, alle opties kunnen vergelijken en direct hun keuze kunnen reserveren en betalen. Denk hierbij aan een parkeerplek op een gunstige locatie om naar toe te rijden, of aan een treinkaartje dat geldig is vanaf elk treinstation in Nederland naar station Bijlmer ArenA.
Henk Markerink, CEO van Amsterdam ArenA: “Ons doel is om bezoekers van evenementen een onvergetelijke ervaring te geven door service en faciliteiten op topniveau te bieden. Samen met BeSite werken we aan een optimale customer journey om voor de bezoekers de reis van huis naar de Amsterdam ArenA en terug zo vlot en plezierig mogelijk te laten verlopen.”
Jurgen Rutgers, CEO van BeSite: “Dankzij deze overeenkomst met de Amsterdam ArenA kunnen wij ons de komende jaren blijven focussen op het nog slimmer maken van het ArenAPoort gebied, door de inzet van internettechnologie. De Amsterdam ArenA biedt ons een living lab, waar we onze ideeën en oplossingen kunnen testen en aanbieden aan een grote doelgroep. Daarnaast helpen wij de Amsterdam ArenA al jaren met het bedenken en ontwikkelen van innovatieve mobiliteitsconcepten en is deze overeenkomst een kroon op deze samenwerking.”

De Mobility Portal

De Mobility Portal is één van de key projects van de Amsterdam Innovation Arena. In feite is het een online platform waarop de bezoekers alles over het vervoer kunnen vinden van en naar het ArenAPoort gebied. Zo kan de bezoeker zijn busreis,  parkeerplaats of NS-ticket voor een evenement kopen. Via de Mobility Portal kan de bezoeker ook kiezen voor op maat samengestelde informatie over de verkeersdrukte en optimale routebegeleiding naar en van het ArenAPoort gebied om zo comfortabel mogelijk naar het evenement te reizen.

Amsterdam ArenA 

De Amsterdam ArenA speelt in de top league van internationale, multifunctionele stadions. Het is de thuisbasis van AFC Ajax en het Nederlands elftal en hét podium voor topconcerten, dance events en zakelijke bijeenkomsten. De Amsterdam ArenA verwelkomt jaarlijks ruim twee miljoen bezoekers. Samen met partners biedt de Amsterdam ArenA service en faciliteiten op topniveau en werkt zij aan optimale fanexperience in en rond het stadion.

Amsterdam Innovation Arena

Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie zijn de strategische pijlers waarmee de Amsterdam ArenA zichzelf steeds opnieuw weet uit te vinden. In de Amsterdam Innovation Arena – een open innovatieplatform – werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan het stadion van de toekomst. Het stadion en het omringende gebied fungeren daarbij als Living Lab, als hotspot waar innovaties worden getoetst in de praktijk.

Overige partners van de Amsterdam Innovation Arena zijn:

Amsterdam ArenA Innovation Center, Amsterdam Smart City, TNO, KPN, KPMG, Huawei, Microsoft, Gemeente Amsterdam, Philips Lighting, Nissan en Eaton.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken