Wij zijn gesloten tussen kerst en oud en nieuw

Na een bijzonder 2020 gingen we met goede moed 2021 in. We hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen, mooie projecten afgerond en ons team is ook weer gegroeid.

Helaas zit er een kerstdiner met collega’s en partners er niet in. Om het jaar toch met elkaar af te sluiten hebben we het dit jaar anders aangepakt door de kou te trotseren met een team wandeling door het mooie Woold.

Bij LEV. by Mike zijn we gestart met een kop thee/koffie en een lekker gebakje waarna we een goede 10km hebben gelopen, uiteraard volop gekletst met elkaar. Om weer warm te worden hebben we het uitje afgesloten met een kop warme chocolademelk waarna iedereen met lekker eten naar huis is gegaan. 

Tussen kerst en de jaarwisseling genieten wij van onze vakantie, daarom zijn we van 24 december t/m 2 januari gesloten. Vanaf 3 januari zijn we weer met een kleine bezetting aan het werk en vanaf 10 januari weer op volle kracht.

Als je ons met spoed van 24 december t/m 2 januari wilt spreken, bel dan met 0543 49 00 80 en kies optie 1 (noodnummer). Dan word je automatisch met ons doorgeschakeld.

Namens het voltallige team van BeSite wensen wij iedereen fijne feestdagen en gezond en voorspoedig 2022 toe!

Zoeken