Mobility Portal samen met Amsterdam ArenA

In samenwerking met de Amsterdam ArenA hebben wij de Mobility Portal ontwikkeld voor het ArenAPoort gebied. Lees hier meer over het unieke partnership en de mooie, online tool die wij met de Amsterdam ArenA hebben opgebouwd:

Uitdaging Amsterdam ArenA

Het betreffen innovaties voor een smart en sustainable stadion op het gebied van mobiliteit, bereikbaarheid, energie, duurzaamheid en bezoekersbeleving.

De Amsterdam ArenA maakt ook onderdeel uit van het ArenAPoort gebied. Een gebied dat continu in ontwikkeling is. Naast de ArenA zijn er de  Ziggo Dome,  Heineken Music Hall Mediamarkt, Pathé en kantoren die verschillende doelgroepen aantrekken.

Bezoekers beter bedienen

Het ArenAPoort gebied trekt jaarlijks veel bezoekers. Om de bezoeker een overzicht te geven van de mogelijkheden die er zijn om naar de ArenA te reizen,heeft BeSite is samenwerking met Amsterdam ArenA de Mobility Portal opgezet.

Voor het project van de Mobility Portal is in samenwerking met de Amsterdam ArenA gedeeltelijke financiering gevonden in het Beter Benutten programma van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu. Doel van het project is een groot gedeelte van de bezoekers van het ArenA-gebied optimaal te informeren en begeleiden over hun reis.

Onze oplossing

Al jaren werken wij samen met de Amsterdam ArenA als het gaat om de verbetering van de informatievoorziening naar bezoekers over bereikbaarheid. Hierbij is het uitgangspunt dat bezoekers worden gestimuleerd om op een duurzame wijze naar een evenement te reizen. De Mobility Portal is daarvan het resultaat.

De Moblity Portal is een online platform, dat geïntegreerd kan worden op iedere website of app. Hier kan de bezoeker alles vinden over mobiliteit rondom het ArenAPoort gebied. In één oogopslag worden alle opties getoond en kan de bezoeker hier bewust een keuze uit maken.

Online reserveren & reisadvies op maat

Na het maken van een keuze kan een busreis of parkeerplek direct geboekt en betaald worden. Dankzij deze registratie van de bezoeker weten we vervolgens waar hij of zij vandaan komt en hier kunnen we informatie uit halen voor het verkeersbeleid. Ook adviseren we bezoekers over een verkeersluwe, slimme route naar hun gekozen parkeerplek.

De Mobility Portal is whitelabel opgezet en kan in iedere, relevante website of app geïntegreerd worden. Zo is de Mobility Portal inmiddels geïntegreerd op de websites van Ajax en MOJO.

Meer informatie over de Mobility Portal?

100000Reisadviezen

60%Gebruikers filevrij

9Gemiddelde klantbeoordeling