BeSite erkend als Google Partner

Google partnerMet meer dan 17 jaar ervaring en interesse in online projecten helpen wij honderden bedrijven met hun online succes. Samen met onze klanten bouwen wij dagelijks aan meer online resultaat. Voor een groot deel van de e-commerce klanten maken we daarbij gebruik van Google AdWords om meer resultaat te behalen via betaalde advertenties.

16 jaar Google AdWords

Google AdWords is op 23 oktober 2000 gelanceerd en heeft sinds die tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De advertentiemogelijkheden zijn vandaag de dag bijna eindeloos met de komst van Shopping, Remarketing, Mobile en noem het maar op. Je moet als adverteerder dus goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden om AdWords optimaal in te zetten voor je klant.
Zelf maken wij al jaren gebruik van Google AdWords en hebben ruime ervaring en kennis opgedaan van het product. Met deze kennis en ervaring hebben wij door de jaren heen meer resultaat gerealiseerd voor vele klanten uit uiteenlopende branches. Een recent voorbeeld is de omzetstijging van 177% bij Trade Med.

Erkenning via Google Partner status

Google is gebaat bij bureaus die producten van Google optimaal inzetten voor hun klanten en beschikken over de benodigde kennis en expertise. Deze bureaus worden door Google beloond met de status van Google Partner. Ook wij zijn benoemd tot Google Partner. Met deze status zijn wij in staat om onze klanten nog beter te bedienen en resultaat verder uit te bouwen.
Meer weten over onze expertises? Bekijk onze Google Partner bedrijfspagina of neem contact met ons op!
 

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken