Heb jij als ondernemer ook moeite om alle online ontwikkelingen bij te benen?

Wie het weet mag het zeggen 

De vaktermen vliegen nogal rond binnen de online marketing. We zetten er ter illustratie een paar op een rijtje. Weet jij wat wat betekent? 

 1. STDC staat voor…
 2. Front-end betekent?
 3. Retargeting is natuurlijk…
 4. Je hebt leads en leads. Wat is de definitie van een SQL?
 5. CRO is de afkorting van…
 6. Een user interaction design is het ontwerp van…

Is het allemaal abracadabra voor je en wil je dat graag zo laten? Gelijk heb je. Wij vermijden vakjargon met onze klanten. We leggen je uit wat belangrijk is om te weten en vermoeien je niet met ingewikkelde terminologie. Maak een afspraak met Dion of Peter voor een helder advies.

Is het allemaal gesneden koek en schud jij de betekenissen van ankertest, Google LIA en growth hacking ook zo uit je mouw? Bekijk ons dan ons vacature-overzicht om te kijken of er iets voor je bijzit  

De antwoorden:  

 1. STDC is geen Whatsapp taal als OMW (On My Way) of WBJ (Waar Ben Je). STDC staat voor See, Think, Do, Care en is een model om de customer journey van de klant inzichtelijk te maken. 
 2. Front-end slaat op de voorkant van een applicatie, programma of website. Dit zichtbare gedeelte communiceert met de achterkant, de back-end van het systeem.
 3. Retargeting (of remarketing) is een bijzondere vorm van adverteren binnen het Google Partner Netwerk. Bij retargeting worden de banners automatisch getoond aan bezoekers, die jouw site of shop in een eerder stadium hebben bezocht.
 4. Een SQL is een Sales Qualified Lead die (verregaande) interesse heeft getoond in een product of dienst van het bedrijf en de sales-afdeling kan opvolgen
 5. CRO staat voor Conversion Rate Optimization, oftewel conversie optimalisatie: het verbeteren van je website om meer conversies te realiseren.
 6. Het interaction design van een product richt zich specifiek op het ‘interactie’-gedeelte tussen de gebruiker en een product.

Online marketing updates mail

1 keer per maand alle relevante ontwikkelingen in online marketing in je inbox ontvangen?

Ja, dat wil ik

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?