Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

Waarschuwing: aanbieders van te dure domeinnamen actief!

Nadat we vragen van meerdere klanten over deze aanbieders te hebben gekregen zijn wij recent ook zelf gebeld:

Jouw domeinnaam is door een andere partij aangevraagd!

Recent zijn wij door ‘Peter Koning’ van ‘IP Services’ gebeld met de mededeling dat de domeinnaam www.besite.org door een andere partij in Aalten is aangevraagd. Omdat wij als BeSite het eerste recht op deze naam hebben bood hij ons de mogelijkheid om de domeinnaam bij hem vast te leggen voor € 300.stop-1013732_960_720

Laat je niet misleiden

We willen je adviseren om niet met dergelijke partijen in zee te gaan. De domeinnaam zal hoogstwaarschijnlijk nog niet geregistreerd zijn door andere partijen. Ook zijn de kosten bij deze partijen vele malen hoger dan wanneer je deze zelf registreert of laat registreren bij ons of een andere erkende partij.

Vragen of meer weten?

Heb je vragen over deze aanbieders naar aanleiding van dit bericht? Of wil je een domeinnaam op de juiste wijze laten registeren? Neem contact met ons op via info@besite.nl of telefonisch op 0543 – 490 080.

Eenvoudig op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Eén keer per maand ontvang je voor jou relevante online ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Smart Industry studenten bezig met Cyber Security

BeSite werkt aan de beveiliging van Smart Industry oplossingen en huidige projecten van klanten in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?