Video: Mobility Portal Amsterdam ArenA 2016

Met de komst van de Mobility Portal neemt het ArenaPoort gebied nu en in de toekomst een voortrekkersrol en is leidend op gebied van werk, vrije tijd en entertainment. Daarnaast vergroot de Mobility Portal de kwaliteit van dienstverlening, veiligheid en comfort van eindgebruikers tijdens de reis.

Mogelijkheden van de Mobility Portal

De Mobility Portal is een platform bedoeld voor partners en stakeholders die zich in het ArenaPoort gebied bevinden. Gezamenlijk bieden zij ‘Mobility as a service’: het van deur-tot-deur ontzorgen van de eindgebruiker tijdens zijn customer journey. De Mobility Portal maakt dit mogelijk door data uit verschillende bronnen te combineren en op basis van historische inzichten de bezoekers van het best mogelijke advies te kunnen voorzien. De Mobility Portal is daarbij de schakel tussen de zoekende consument en vervoerspartijen die op zoek zijn mogelijkheden om hun klanten nóg beter te kunnen bedienen.

Voordelen van de Mobility Portal

De Mobility Portal informeert, adviseert en geeft richting. De eindgebruiker wordt voorafgaand en tijdens aan de reis voorzien van alle benodigde informatie om de reis zo vlot en soepel mogelijk te laten verlopen. Het reisadvies wordt bovendien tijdens de reis aangepast op basis van veranderingen in verkeersstromen en zelfs weersinvloeden. Via de Mobility Portal kunnen eindgebruikers ook een hotel boeken, treintickets kopen of een parkeerplaats reserveren.

Integratie met websites van partners

De Mobility Portal kan eenvoudig worden geïntegreerd in de websites van de verschillende partners in het Arena gebied. Zij hebben daarbij de mogelijkheid om de Mobility Portal door middel van een gepersonaliseerde skin aan te passen aan hun eigen huisstijl.

Mobility Portal in de toekomst

De Mobility Portal is een project waar wij al jaren mee bezig zijn. Het product wordt op basis van inzichten uit statistieken voortdurend geoptimaliseerd om het product nóg beter af te stemmen op de behoeften van de bezoekers.
Meer weten over het Mobility Portal project? Neem contact op met Jurgen Rutgers.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken