TripService op vakbeurs Mobiliteit

Ben jij klaar voor een blik op de toekomst van de mobiliteitsbranche?

Op 27 en 28 november zijn wij exposant tijdens Vakbeurs Mobiliteit in Expo Houten. Gedurende deze twee dagen maken naar schatting 2.300 bezoekers kennis met ons nieuwe bedrijf TripService en de dienstverlening die wij bieden. Daarnaast zijn nog ruim 150 andere bedrijven aanwezig. 

TripService op de beurs

Voor ons is dit de eerste keer dat wij deelnemen aan de Vakbeurs Mobiliteit. Alle sectoren binnen mobiliteit zijn vertegenwoordigd, met de hoofd thema’s: Smart Mobility, Infrastructuur & inrichting, MaaS, Fiets-en voetverkeer, Openbaar vervoer en Parkeren. Hierdoor word je weer helemaal opgefrist over wat er speelt binnen de branche. 

Tijdens de beurs vertellen wij jou graag meer over onze diensten, zoals:

  • Wegstatus
  • Mobility Portal
  • Event Traffic Dashboard
  • Incident Traffic Dashboard
  • Real Time Traffic updates

Daarnaast zijn wij de Waze partner van de Benelux en vertellen je graag over de mogelijkheden die dit jou kan bieden. Zo werken wij veel met Waze data, waardoor wij altijd een actueel en compleet verkeersbeeld kunnen geven. Ook is het hierdoor mogelijk om aanpassingen en updates door te voeren in Waze. Wij vertellen je hier graag meer over. 

Partnership Localyse

Samen met onze partner Localyse delen wij een stand, waarin wij onze oplossingen laten zien. Localyse is de prefered partner in de Benelux van Google Maps. De mensen die bij Localyse werken zijn echte experts in Google Maps en zij ontwikkelen toepassingen met gebruik van Google Maps data. Door onze samenwerking heb jij de kans om ruim 45% alle automobilisten rechtstreeks te bereiken via Google Maps of Waze.

Ons standnummer is 2.4.45. en je bent van harte welkom voor een kop koffie en een leuke gadget!

Hoe meld jij je aan?

Om ons te komen bezoeken kun jij je gratis aanmelden voor de beurs

We hopen je snel te spreken tijdens Vakbeurs Mobiliteit! 

Meer informatie over TripService: www.tripservice.nl

Meer informatie over de beurs: www.vakbeursmobiliteit.nl

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken