Terug van weggeweest… Maikel Straub!

Deze maand hebben we ons team uitgebreid met een oude bekende: Maikel Straub! Voor velen een bekende naam, want Maikel heeft van september 2015 t/m januari 2016 bij ons zijn derdejaarsstage voor de opleiding Informatica gelopen en afgerond met een mooie 7,5.

Wie is Maikel Straub? foto maikel

Voor degene die Maikel nog niet kennen; Maikel Straub is 23 jaar en woonachtig in Ulft. Naast gamen en uitgaan met vrienden is Maikel een developer in hart en nieren. Wij kennen Maikel als veelzijdig, collegiaal en oplossingsgericht. Maikel houdt zich ook graag bezig met het ontdekken van nieuwe technieken. Recent is hij na een stage bij DTC Media in Doetinchem dan ook succesvol afgestudeerd voor de opleiding HBO Informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Een uitstekende match

Wij waren al enige tijd op zoek naar uitbreiding van ons ontwikkelteam om de sterke groei van onze organisatie mee op te kunnen vangen. Door de uitstekende indruk die hij tijdens zijn stageperiode heeft achtergelaten was een telefoontje naar Maikel dan ook een logische stap.
Een enthousiaste reactie en een afspraak van pak ‘m beet 30 minuten later waren beide partijen ervan overtuigd dat Maikel en BeSite een geschikte match zijn en we elkaar in de toekomst verder kunnen laten groeien.

Welkom bij BeSite!

Met ingang van februari 2017 treedt Maikel dan ook in dienst als webdeveloper bij BeSite. Zijn eerste project zal het uitwerken van een mobiele applicatie zijn. Namens het hele team van BeSite willen we Maikel nogmaals van harte welkom heten en heel veel succes en plezier wensen!
taart maikel straub

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken