Succesvol seizoen voor de Mobility Portal

In de afgelopen maanden is de Mobility Portal wederom succesvol ingezet. Met implementaties in de websites van Amsterdam ArenA, AJAX, Toppers in Concert, KNVB en MOJO Concerts was er een groot bereik van het publiek dat naar evenementen kwam in de Amsterdam ArenA. Hieronder enkele resultaten van dit seizoen.

Evenementen

De aftrap was 12 en 13 mei met Armin van Buuren. We hebben 20% van de bezoekers weten te bereiken, waarvan 80% heeft aangegeven dankzij de Mobility Portal hinder vrij te hebben kunnen reizen naar de ArenA.

Daarna de Toppers in Concert, die op 26 en 27 mei de ArenA wederom omtoverden tot het grootste carnaval van boven de rivieren. Ruim 16% van de bezoekers maakten gebruik van de Mobility Portal om hun reismogelijkheden te bekijken en te boeken. Ook hiervan gaf 80% aan dat zij zonder problemen naar de ArenA konden komen.

Tenslotte U2, die op 29 en 30 juli met hun tour waren geland in de ArenA. Ruim 30% van de bezoekers gebruikten de Mobility Portal en hiermee wist 85% zonder verkeersdrukte te reizen. Ook de beoordelingen van het parkeeradvies waren hoog, gemiddeld een 8.

Rolling Stones

Komend weekend staan de Rolling Stones in de ArenA en ook hierbij wordt de Mobility Portal ingezet als tool om het publiek vooraf te kunnen informeren en sturen. Met inmiddels meer dan 100.000 gebruikers in anderhalf jaar tijd is de tool niet meer weg te denken in het ArenA gebied. Benieuwd naar de Mobility Portal? Ik vertel je er graag meer over.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken