Stageopdrachten Marketing, Communicatie en ICT 2017-2018

Opdracht: Online kansen voor Smart Industry

Onze uitdaging

BeSite werkt met een team van specialisten aan online toepassingen op het gebied van Smart Industry, Smart Mobility en Smart Parking. Op het gebied van Smart Industry werken we aan het bedenken, maken en ondersteunen van bedrijven in hun tools om marketing en sales te automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan vindbaarheid in zoekmachines, het slim inzetten van adverteren in social media kanalen of het aanbieden van een webshop aan de klant. Smart Industry gaat vaak over het automatiseren en verbeteren van interne bedrijfsprocessen, maar wij geloven erin dat je ook veel winst kunt behalen aan de voorkant.

Jouw opdracht

Wij hebben veel klanten in de B2B markt, die ieder in hun eigen niche een wereldspeler zijn. Eén van de grootste uitdagingen voor dit type bedrijven is het vinden en benaderen van de juiste prospects. Aan jouw de uitdaging om ons te helpen met het invullen van deze behoefte bij onze klanten. Welke slimme dingen kun jij verzinnen of vinden die onze klanten kunnen inzetten? En op welke manier zouden we dit aan onze klanten moeten aanbieden? Verras ons met je creativiteit en kennis over online marketing of online development.
Deze stage is voor studenten ICT, Communicatie en Marketing.
Meer informatie

Opdracht: Smart Parking Product Owner

Onze uitdaging

BeSite werkt met een team van specialisten aan online toepassingen op het gebied van Smart Industry, Smart Mobility en Smart Parking. Op het gebied van Smart Parking hebben we een portfolio van online producten die ingezet worden bij parkeerlocaties, zoals Eindhoven Airport en RAI Amsterdam. Denk hierbij aan een ParkWebshop, voor het reserveren van een parkeerplek, of P-Guide, een app waarmee je een vrije parkeerplek kunt vinden op basis van sensor-data. Wij willen ons portfolio van producten de komende tijd vernieuwen en uitbreiden, waarbij we nog meer aansluiten op de wensen van onze (nieuwe) klanten.

Jouw opdracht

Klanten van onze Smart Parking tools zijn parkeerbeheerders, gemeenten en publiekstrekkers. Wij werken hierbij ook samen met partners als NEDAP en IPParking. In de markt van parkeeroplossingen hebben wij een unieke positie, doordat we ons alleen bezighouden met online kansen. Op dit vlak willen we de beste blijven.
Aan jou om ons te inspireren met nieuwe inzichten over parkeren en hoe we hierop moeten aansluiten met onze producten. Hoe moeten wij onze producten verbeteren om de concurrentie aan te kunnen gaan met de wildgroei aan app-bouwers die de parkeerwereld binnenstromen? Maak je de markt eigen en denk hierbij ook vooral buiten gebaande paden. Bedenk hierbij ook een prototype van een product dat er volgens jou moet komen.
Deze stage is voor studenten ICT, Communicatie en Marketing.
Meer informatie

Opdracht: Smart Mobility UX Designer

Onze uitdaging

BeSite werkt met een team van specialisten aan online toepassingen op het gebied van Smart Industry, Smart Mobility en Smart Parking. Smart Mobility is een heel diverse wereld, waarin app bouwers, data leveranciers en mobiliteitsaanbieders elke week met een nieuwe service lijken te komen die nog beter is dan die van een ander. Hoe kunnen wij als eindgebruikers nog een keuze maken uit zoveel opties? Wij geloven erin dat je met slimme tools alle mogelijkheden eenvoudig en snel in één overzicht kunt plaatsen, waardoor het maken van een keuze opeens een stuk eenvoudiger is geworden; de Mobility Portal.

Jouw opdracht

Het belangrijkste product in ons portfolio van Smart Mobility is de Mobility Portal die wij samen met de Amsterdam ArenA hebben ontwikkeld. Deze tool helpt reizigers om in één oogopslag hun mogelijkheden te zien om ergens naartoe te reizen en ook direct deze reisoptie te kunnen boeken en betalen. Daarnaast willen we hen onderweg informeren over hun gekozen reisoptie en eventuele bijzonderheden die hier spelen. Dit betekent een 1-op-1 communicatie met de reiziger. Aan jou de taak om de ideeën die we hierover hebben uit te werken in een verbeterde user interface. Wij zijn al heel blij met wat we nu hebben, maar in de communicatie over de gekozen reisoptie en het begeleiden van de gebruiker kunnen we verbeteren. Verras ons en laat zien hoe jij dit zou aanpakken.
Deze stage is voor studenten ICT.
Meer informatie

Opdracht: Project Manager

Onze uitdaging

BeSite werkt met een team van specialisten aan online toepassingen op het gebied van Smart Industry, Smart Mobility en Smart Parking. Wij hebben veel projecten tegelijk lopen en hiervoor hebben we een projectmanager, die ondersteund wordt door het technisch team en onze administratieve duizendpoot. Maar een projectmanager heeft altijd handen tekort en het werk blijft maar komen, dus we zijn op zoek naar handige mensen die ons helpen het werk nog slimmer te doen.

Jouw opdracht

Wil jij wel eens de spin in het web zijn in een dynamische omgeving? Dan kun je bij ons je ervaring opdoen. Je mag meewerken aan projecten van onze klanten en helpen om zaken op orde te krijgen. Ook vragen we je heel duidelijk om kritisch mee te kijken naar onze processen, omdat we elke dag weer een beetje beter willen worden. Een frisse blik van jou met opgedane kennis vanuit je studie kan ons helpen.
Deze stage is voor studenten Communicatie en Marketing.
Meer informatie

Opdracht: Online marketing tools

Onze uitdaging

BeSite werkt met een team van specialisten aan online toepassingen op het gebied van Smart Industry, Smart Mobility en Smart Parking. Naast het ontwikkelen van online oplossingen helpen we onze klanten ook om meer resultaat uit online oplossingen te krijgen. Dit doen we door middel van effectieve online marketing campagnes. Om het maximale resultaat voor klanten te behalen is het belangrijk dat we constant op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op online marketing gebied. De keuze voor de juiste ondersteunende online marketing tools is daar een belangrijk onderdeel van.

Jouw opdracht

Om maximaal resultaat uit online marketing campagnes te halen maken we gebruik van een aantal externe tools. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Google AdWords om online advertenties voor de producten en diensten van onze klanten te plaatsen. Maar het gaat veel verder dan dit. Aan jou de taak om het complete palet aan online marketing tools in kaart te brengen. Zijn er tools die wij nog niet gebruiken, maar wel meer online resultaat kunnen opleveren voor onze klanten? Jouw analyse en advies geeft ons meer inzicht in de mogelijkheden op gebied van o.a. SEA, SEO en CRO en helpt ons bouwen aan meer online resultaat voor onze klanten!
Deze stage is voor Marketing en Commerciële Economie en Bedrijfseconomie

Meer informatie

Meer weten over één van deze stageplaatsen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stage, over een opdracht of ben je benieuwd of heb je zelf een idee voor een stage? Neem dan gerust even contact op.
Neem contact op

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken