Nieuwe website live!

Naast alle lopende projecten zijn we de afgelopen periode druk bezig geweest met het vernieuwen van onze eigen website. Een nieuwe uitstraling en uitgebreidere functionaliteiten om ons bedrijf beter te presenteren. De overgang naar het nieuwe jaar vormt een mooi moment voor de lancering!

BeSite anno 2016

Wij groeien! In vele opzichten hebben we de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. We zijn verhuisd van de ‘Landstraat’ naar het moderne pand aan ’t Boske 10. Ons team is uitgebreid met 4 specialisten en ons dienstenpakket is uitgebreid. Steeds meer ondernemers weten ons te vinden voor ‘online’ advies.
Klantvragen variëren tegenwoordig van het formuleren van een online marketing strategie tot de ontwikkeling van een webapplicatie gericht op Smart Industry. Vanuit een doelstelling werken we gericht naar een oplossing. Altijd met aandacht voor meetbaar resultaat. Een investering is tenslotte een middel om meer rendement te behalen.

16 jaar ervaring

BeSite vormt onderdeel van de BeSite Group (dochterbedrijven Transelect en Tripticket) en bestaat in 2016 alweer 17 jaar. Elke dag streven wij naar het verbeteren van ons bedrijf. We willen ons blijven profileren als specialist en geloven in een persoonlijke aanpak. Je vindt ons team op de website en wij proberen projectcases actief uit te dragen. We zijn immers trots op de resultaten die we samen met onze klanten boeken.

Een kijkje terug in de tijd

Benieuwd naar de ontwikkeling die onze eigen website in de loop der jaren heeft doorgemaakt? We nemen je even mee terug in de tijd….

BeSite website in 2001
Besite website in 2001
BeSite website in 2004
Besite website in 2004
BeSite website in 2005
Besite website in 2005
BeSite website in 2010
Besite website in 2010
BeSite website in 2013
Besite website in 2013

Wil jij ook online groeien?

Zoals je ziet heeft onze website een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Wil jij ook net als wij online groeien? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
 

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken