Een nieuwe uitdaging na ruim 9 jaar BeSite

“Er is een tijd van komen en een tijd van gaan; en de tijd van gaan is nu gekomen.” Een uitdrukking die ditmaal op mij van toepassing is.

Na ruim 9 leuke, leerzame en trouwe jaren bij BeSite heb ik besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en daarmee BeSite te verlaten.

Via dit bericht wil ik graag mijn collega’s en relaties bedanken voor de leuke en leerzame jaren. In de afgelopen jaren hebben we namelijk niet stil gezeten en ik ben erg trots op wat we samen hebben bereikt.

Voor iedereen die hieraan bijgedragen heeft:

Dank je wel voor alle momenten die we hebben gehad en wat we van elkaar mochten leren!

De komende weken staan voor mij in het teken van kennisoverdracht en afronden van taken en werkzaamheden. Vrijdag 30 juni is mijn laatste werkdag en vanaf dat moment nemen Dion Penterman, Jurgen Rutgers en de anderen uit het team mijn werkzaamheden over.


Nogmaals hartelijk dank en wellicht spreken we elkaar nog eens in de toekomst.

Calvin Bleekman

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken