Op de hoogte blijven van Google Ads updates? Schrijf je in voor onze maandelijkse Google Ads updates nieuwsbrief!

Nieuw: Google Shopping Actions

Misschien wel de belangrijkste aankondiging is de lancering van de nieuwe, uitgebreide versie van Google shopping. Google wil door deze upgrade de Shopping ervaring voor consumenten standaardiseren en verbeteren, om te kunnen concurreren met Amazon. Daarbij worden alle producten van Google ingezet.

Google shopping actions

De Google Shopping Actions ervaring is persoonlijker, meer gericht op het individu. Bezoekers kunnen kopen op de sites van verkopers, in een lokale shop of direct op Google. Wij verwachten dat met name de verkopen rechtstreeks via Google een vlucht gaan nemen de komende jaren. Google zal (net als Amazon) in gaan zetten op een onderscheidende klantenservice en retourbeleid.

Maak je al gebruik?

Verkopers die al deel uitmaken van Shopping-acties, worden aangemeld voor ‘deze nieuwe eenvoudige aankoopervaring op Google Shopping’, die ook beschikbaar is op Google.com en via de Google-assistent.

Zoals eerder besproken worden hier later dit jaar ook Google Images, Youtube en Discovery aan toegevoegd. Wil je hier meer over weten? Neem contact op met één van onze online marketing specialisten. Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze maandelijkse Google Ads updates nieuwsbrief!

Aan de slag met online marketing?

Wij helpen je graag met het behalen van meer online succes!

Ja, ik wil meer weten.

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?