Meer mogelijkheden app campagnes in iOS browsers

Er is een belangrijke ontwikkeling gaande in Google-land! Wil je meer potentiële gebruikers bereiken via het netwerk van Google? Dat kan! En je hoeft er niets voor te doen. App-advertentie worden door Google voortaan bij meer mobiele webbrowser zoekopdrachten op iOS apparaten getoond. Na Android is iOS het populairste besturingssysteem ter wereld, dus dat is nogal wat. Door deze uitbreiding kunnen app-adverteerders een groter publiek bereiken die het besturingssysteem iOS gebruiken. 

Google regelt het voor je!

Adverteerders krijgen standaard toegang tot deze extra advertentieruimte en hoeven zelf geen actie te ondernemen. Wel raadt Google aan budgetten en biedingen te monitoren, omdat door de implementatie van deze update kan zorgen voor fluctuatie. 
Ook zullen conversies en installaties beschikbaar zijn in de campagne rapporten die in de app van iOS browsers worden gemaakt. Deze zie je automatisch verschijnen als je al gebruikt maakt van app-campagnes. Echter, adverteerders die gebruik maken van tools van derden hebben waarschijnlijk geen beschikken over deze conversie data. Twijfel je over je campagnes en heb je hulp nodig? We kijken graag even mee. Succes!
 

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken