Magento breidt uit door investering van 250 miljoen

Het E-commerce platform Magento heeft een investering van 250 miljoen ontvangen van de Chinese investeringsmaatschappij Hillhouse Capital. Deze investering is bedoeld om de wereldwijde groei van Magento te stimuleren op gebied van sales, marketing, service en productontwikkeling.

2 belangrijke recente ontwikkelingen

Dat Magento volop in ontwikkeling is blijkt uit een aantal grote ontwikkelingen die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. In april 2016 lanceerde Magento de ‘Magento Marketplace’, een plek waar Magento gebruikers toegang hebben tot aanvullende Magento diensten door aanbieders. Denk hierbij aan ondersteunende functies op gebied van orderwerking, optimalisatie van het bestelproces etc.

magento

In augustus 2016 heeft Magento het e-commerce analytics platform RJMetrics overgenomen en hernoemd naar Magento Analytics (zie: boven). Deze toevoeging geeft Magento gebruikers meer inzicht in relevante data en inzicht in het gedrag van de doelgroep. Door de webshop te verbeteren op basis van inzichten uit statistieken wordt het online resultaat vergroot.

Aantal Magento gebruikers blijft groeien!

Inmiddels heeft Magento wereldwijd meer dan 250.000 gebruikers. Dit varieert van grote, internationale webshops als Bestbuy.com tot kleinere webshops die een specifieke branche bedienen. Het grootste deel van deze webshops maakt gebruik van Magento 1.0, maar het aandeel Magento 2.0 gebruikers blijft groeien. Ook wij maken gebruik van de mogelijkheden van Magento om meer online resultaat voor onze klanten te genereren.

Ook meer online resultaat via Magento?

Wil jij meer resultaat halen uit je webshop en weten wat de mogelijkheden van Magento zijn voor jouw organisatie? Onze Magento experts gaan graag met jou in gesprek.

Meer weten over Magento?

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken