Meer bezoekers naar je (offline) shop? Ontdek Local Campaigns

Zoekopdrachten met een lokale intentie op mobiele apparaten enorm zijn gestegen de afgelopen jaren. Google gebruikers zijn op zoek naar relevante bedrijven in de nabijheid van hun locatie, terwijl ze onderweg zijn. Google besteed aandacht aan zoekopdrachten bedoeld om lokale bedrijven te vinden, omdat 90% van de aankopen nog steeds offline wordt gedaan.

Speel erop in met je lokale winkel!

Door middel van het nieuwe campagnetype ‘Lokale campagnes’ kunnen ondernemers deze gebruikers bereiken en een bezoek aan hun winkel stimuleren. Advertenties worden automatisch gegenereerd en geoptimaliseerd in Search, Youtube, Maps, sites en apps op basis van advertenties en locatie-extensies die je hebt ingesteld. Heel eenvoudig en snel in te richten dus!
store visits

Het aantal bezoeken aan je fysieke winkel meten

Google rapporteert over deze campagnes op basis van geanonimiseerde data van gebruikers die locatiegegevens willen delen met Google. Het meten van winkelbezoek via online campagnes is daarmee niet alleen beschikbaar voor grote bedrijven, maar ook voor lokale winkeliers.
De verwachting is dat dit nieuwe campagne-type de komende maanden beschikbaar zal komen. Op de hoogte blijven van deze en andere updates? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken