Hoeveel bezoekers bekijken pagina X op mijn website?

Hoeveel bezoekers hebben de afgelopen maand mijn contactpagina bekeken en ingevuld? Hoeveel bezoekers hebben de nieuwe pagina over mijn nieuwe productlijn bekeken? Deze vragen zien we steeds vaker terug komen en daarom gaan nu bekijken waar we deze informatie kunnen terugvinden met behulp van Google Analytics. Als we inloggen in Google Analytics en ons Dashboard openen zien we de standaard gegevens van de website.
Google analytics 1
Aan de linkerkant van deze weergave kunnen we klikken op ‘Inhoud’. Achter deze link vinden we alle informatie over de inhoud van de website met bijbehorende statistieken.
Nadat we op ‘Inhoud’ hebben geklikt krijgen we de mogelijkheid om te klikken op ‘Belangrijkste inhoud’. In deze weergave krijgen we de belangrijkste pagina’s van de website te zien. De meest bezochte pagina’s staan bovenaan in de lijst.
Google analytics 2
Als we de pagina hebben gevonden waar we meer over willen weten klikken we in het overzicht op de naam van de pagina (in het blauw). Nu zien we alle relevante statistieken voor deze pagina en kunnen we analyseren wat er allemaal op deze pagina gebeurd.

Hulp nodig?

Meer informatie over website statistieken vind je op onze pagina website analyse. Mocht je aan de hand van dit bericht nog vragen hebben over het achterhalen van statistieken van bepaalde pagina’s of andere punten binnen Google Analytics, neem dan gerust contact met ons op via support@besite.nl of bel 0543 490080.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken