Het nieuwe werken op de camping

We waren allemaal toe aan iets leuks, maar hoe organiseer je nou iets ‘leuks’ in deze rare tijd? Sinds vorig jaar maart werken wij veelal vanuit huis, we zien elkaar iedere morgen via de digitale stand up, maar het teamgevoel is toch anders. Je mist het samenwerken in één omgeving en daardoor ook de minder werk-gerelateerde gesprekken.


Onze collega Peter Smit opperde om te gaan werken vanaf een camping. Even de natuur in en focus op wat anders. Wakker worden middenin het bos, terwijl de koffie pruttelt en je na een vroege wandeling aan het werk gaat vanuit je chalet of camper. Wie wil dat nou niet? Toch is dat in april best wel een beetje frisjes in je tentje.


Laat Camping Vreehorst in Winterswijk nu een klant van ons zijn. En niet zomaar een camping, maar een met niet alleen eengrasveld, maar ookmet volledig ingerichte chalets. Kortom, hier zitten we dan! Twee dagen met ons team in prachtige chalets op Camping Vreehorst te Winterswijk. Uiteraard allemaal corona proof! Iedereen heeft zijn of haar eigen chalet en met niet meer dan twee personen tegelijk in één chalet aan het werk. Maar omdat de chalets allemaal aan een pleintje grenzen, voelt het toch weer als echt samenzijn.


Met je laptop buiten in de lentezon je werkzaamheden afronden voor die dag. Tussendoor gezamenlijk lunchen op afstand en in duo’s een wandeling maken door het prachtige bosrijke gebied. Even weer face to face contact en bijkletsen met je collega’s die je al een tijdje niet hebt gezien. Een verademing ten opzichte van het scherm.


Deze twee dagen zijn ons zo goed bevallen dat we dit zeker nog vaker gaan doen! Het nieuwe werken is goed voor het teamgevoel, focus en nieuwe ideeën ontstaan haast vanzelf :-). 


P.s. wil jij ook met jouw team zo samenwerken? Kijk dan eens op vreehorst.nl 

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken