De meerwaarde van de ParkWebshop voor jouw parkeerlocatie

Vooraf een parkeerplaats reserveren gebeurt steeds vaker en wordt steeds vaker als standaard verwacht door bezoekers van jouw parkeerlocatie. Bij evenementen worden steeds vaker parkeertickets vooraf verkocht om zo de beleving van de bezoeker.

Inleiding

In dit artikel lees je wat de meerwaarde is om de ParkWebshop in te zetten bij jouw parkeerlocatie. Dit artikel is voor iedereen die al een parkeerlocatie exploiteert of gaat exploiteren.

Customer Journey

Vooraf een parkeerplaats reserveren gebeurt steeds vaker en wordt steeds vaker als standaard verwacht door bezoekers van jouw parkeerlocatie. Bij evenementen worden steeds vaker parkeertickets vooraf verkocht om zo de beleving van de bezoeker, vanaf het moment dat hij of zij een toegangsticket koopt, te verbeteren. Het vooraf reserveren van een parkeerticket geeft jouw bezoeker een gevoel van zekerheid, want hierdoor is de bezoeker gegarandeerd van een parkeerplaats. Bij de volgende gelegenheden wordt door een bezoeker verwacht van te voren een parkeerplaats te kunnen reserveren:

 • Het bezoeken van een evenement;
 • Het bezoeken van een pretpark;
 • Het bezoeken van een winkelcentrum;
 • Bij het langdurig parkeren bij een vliegveld.

Inzichten

Meer inzichten

Door de inzet van de ParkWebshop heb jij als parkeerexploitant meer inzichten over het gebruik van jouw parkeerlocatie. De ParkWebshop voorziet jou van de volgende inzichten:

 • Het aantal gereserveerde parkeerplaatsen op dagniveau;
 • Je weet waar jouw klanten vandaan komen;
 • Je verzamelt contactgegevens van de klanten.

Nu duidelijk is welke inzichten er worden vergaard, is de vraag wat kan je er mee doen? Wat dacht je van:

 • Speciaal aanbod voor klanten die vaker reserveren;
 • Anticiperen op het aantal bezoekers van jouw parkeerlocatie. Door bijvoorbeeld de inzet van het aantal parkeerbegeleiders.
 • Je verzorgingsgebied beter in kaart brengen. Hierdoor kan je gerichter adverteren om meer parkeerplaatsen te verkopen.
 • Aanvullende producten of diensten aanbieden bij het parkeren, zoals een aanvullend OV-ticket of fiets.

Minder kasgeld 

De ParkWebshop helpt met het verminderen van het kasgeld op locatie. Doordat online parkeerplaatsen worden gereserveerd, kunnen deze ook al vooraf betaald worden. Door online de parkeerplaatsen goedkoper aan te bieden, stimuleer je jouw bezoekers om vooraf te reserveren. Dit zorgt ervoor dat je parkeerwachters met minder geld op locatie aan het werk zijn en dat bevordert de veiligheid voor deze mensen.
Voor jou als parkeerexploitant zorgt de ParkWebshop ervoor dat de omzet vooraf al is ontvangen en dat het inrijden van jouw parkeerlocatie sneller verloopt. Tussentijds hoeft nu geen geld meer worden gestort of worden opgehaald, omdat vooraf de parkeertickets al zijn betaald.

Natuurlijk levert de ParkWebshop op meer punten meerwaarde. Benieuwd? Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken