BeSite opent deuren voor Smart Industry tijdens InnovatieFestival

Internet technologie is een belangrijke aanjager van Smarty Industry in de Achterhoek. Als vanzelfsprekend is Smart Industry als één van onze 5 nieuwe diensten dan ook een belangrijk onderdeel van BeSite. Maar hoe kan internet nou precies bijdragen aan de ontwikkeling van Smart Industry in de regio?

Op maandag 20 maart van 15.00 tot 18.00 uur openen wij onze deuren voor scholieren en andere geïnteresseerden. Ben jij benieuwd hoe wij als internetbureau onze bijdrage leveren aan Smart Industry in de Achterhoek? Kom langs voor een kijkje achter de schermen. Onze collega’s vertellen je graag meer!
Let op: aanmelden is gratis maar verplicht i.v.m. een maximum aantal deelnemers. Meld je hieronder dus snel aan:
Aanmelden

Ontmoet ons op de bètadag

Op woensdag 15 maart gaat in Innovatiecentrum ICER (Ulft) de bètadag plaatsvinden. Ruim 800 scholieren krijgen op de kans om kennis te maken met bètastudies van verschillende hogescholen en universiteiten. Daarnaast zijn verschillende innovatieve bedrijven uit de regio vertegenwoordigd om scholieren een idee te geven van het werkveld en mogelijke stageplaatsen.
Als één van de initiatoren van de ICT HUB, waarmee we ICT studenten en innovatieve maakbedrijven met elkaar in contact brengen, staan wij ook met een stand op de bètadag. Heb je vragen over Smart Industry en internet technologie? We zien je graag op de bètadag van het InnovatieFestival!

Volledige programma InnovatieFestival

Meer weten over het InnovatieFestival 2017? Bekijk de uitnodiging of de website van het InnovatieFestival voor deelnemende partijen, het programma en aanmelden:
Bekijk volledige programma

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken