BeSite is Smart Industry Ambassadeur

Smart Industrie fc*
Door het Programmabureau Smart Industry zijn wij recent benoemd tot Smart Industry Ambassadeur! Deze organisatie streeft er naar om meer bedrijven te helpen bij invulling geven aan het thema Smart Industry. Wij gebruiken onze kennis van internettechnologie om de concurrentiepositie van Achterhoekse industrie te versterken en te versnellen. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Smart Industry in de Achterhoek.

Smart Industry bij BeSite

Het thema Smart Industry neemt een belangrijke plek in binnen onze organisatie. Smart Industry is recent benoemd tot één van de vijf nieuwe diensten bij BeSite. Wij hanteren de term Smart Industry als belangrijke peiler in onze dienstverlening en hebben veel klanten in de maakindustrie in de Achterhoek. Voor deze klanten verzorgen wij sales en aftersales automation diensten, die bijdragen bij de invulling van Smart Industry. Concrete voorbeelden van Smart Industry toepassingen zijn een Sales App, ROI Calculator of productconfigurator.

Aan de slag met Smart Industry?

Wil je internettechnologie inzetten om het sales- en aftersalesproces van jouw organisatie te verbeteren? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.
Sparren over Smart Industry?

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken