Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

BeSite is Smart Industry Ambassadeur

Smart Industrie fc*
Door het Programmabureau Smart Industry zijn wij recent benoemd tot Smart Industry Ambassadeur! Deze organisatie streeft er naar om meer bedrijven te helpen bij invulling geven aan het thema Smart Industry. Wij gebruiken onze kennis van internettechnologie om de concurrentiepositie van Achterhoekse industrie te versterken en te versnellen. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Smart Industry in de Achterhoek.

Smart Industry bij BeSite

Het thema Smart Industry neemt een belangrijke plek in binnen onze organisatie. Smart Industry is recent benoemd tot één van de vijf nieuwe diensten bij BeSite. Wij hanteren de term Smart Industry als belangrijke peiler in onze dienstverlening en hebben veel klanten in de maakindustrie in de Achterhoek. Voor deze klanten verzorgen wij sales en aftersales automation diensten, die bijdragen bij de invulling van Smart Industry. Concrete voorbeelden van Smart Industry toepassingen zijn een Sales App, ROI Calculator of productconfigurator.

Aan de slag met Smart Industry?

Wil je internettechnologie inzetten om het sales- en aftersalesproces van jouw organisatie te verbeteren? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Sparren over Smart Industry?

Inspiratie gekregen?

Vul dan je e-mailadres in en ik mail je voor een afspraak.

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Maakbedrijven worden slimmer in marketing en sales

Veel maakbedrijven in de B2B zijn bezig hun marketing en sales slimmer in te richten. Heb jij het al op de agenda staan voor komend jaar?
Bekijk bericht

Smart Industry studenten bezig met Cyber Security

BeSite werkt aan de beveiliging van Smart Industry oplossingen en huidige projecten van klanten in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Bekijk bericht

Meer B2B leads uit marketing en sales inspanningen?

Wil je op een gestructureerde wijze meer leads binnenhalen voor je B2B organisatie? In deze blog staat in het kort beschreven hoe je meer uit jouw marketing en sales inspanningen kunt halen:
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?