Smart Industry

Smart industry is een verzamelnaam voor het innovatieve karakter van de maakindustrie in Nederland. Hoe maak je processen efficiënter en op welke wijze kun je als ondernemer innoveren door het gebruik van internet?

Smart Industrie fc*Smart Industry specialisten

Als erkend Smart Industry Ambassadeur helpen wij je graag bij dit vraagstuk. We zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en inrichten van het presales- en aftersales traject met behulp van internettechnologie. Samen analyseren we het proces en sparren we over de ideale werking. Door onze kennis en ervaring zijn we in staat om je verder te helpen.

Maak bedrijfsprocessen slimmer

Door ‘the internet of things’ ontstaan veel mogelijkheden om data te koppelen en op een klantvriendelijke manier te ontsluiten. Wij helpen bij het scherpstellen van de kansen op het vlak van smart industry voor jouw organisatie en adviseren hoe je dit traject kunt bewandelen.

Smart Industry

 

Innovatie advies

Hoe pas je internettechnologie succesvol toe in je bedrijfsprocessen? Smart Industry is gericht op innovatie binnen de maakindustrie. Wij gaan graag met je in gesprek om te ‘sparren’ en je te overtuigen van de kracht van internet om te innoveren.

Lees meer

Wat houdt Smart Industry in?

Met de ontwikkeling van Smart Industry wordt gedoeld op de verregaande digitalisering van productieprocessen, organisaties en middelen. Er ontstaan nieuwe concepten, business modellen en productiemethoden waardoor innovatie gestimuleerd wordt. Hoe verbeter je het pre- en aftersales traject binnen je organisatie of hoe zorg je ervoor dat er efficiënter geproduceerd wordt?

Lees meer

Hoe start je met Smart Industry?

De hoeveelheid informatie en data maakt het niet eenvoudig om het proces van innovatie simpel te houden. Er zijn veel kansen maar hoe ga je van start? Een praktische aanpak helpt bij het aanbrengen van structuur in dit proces.

Lees meer

Smart Industry toepassingen

Wij werken voor diverse opdrachtgevers in de maakindustrie. Dit heeft geresulteerd in verschillende toepassingen gericht op innovatie. Denk hierbij aan een Sales App, ROI Calculator of productconfigurator.

Lees meer

ICT Hub

De ICT Hub is een samenwerking tussen verschillende partijen in de techniek en ICT, waarvan BeSite er één is. Doel van deze HUB is om innovatie met behulp van internettechnologie te stimuleren bij bedrijven in de maakindustrie. Met behulp van ICT studenten.

Lees meer