BeSite bestaat 20 jaar!

Hoera! BeSite viert op 12 oktober haar 20-jarig bestaan!

2019 is een heel bijzonder jaar voor BeSite, we vieren ons 20-jarig jubileum. Dit jubileumjaar zullen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Hieronder alvast een sneak preview van de nieuwe website. Maar er gaan nog veel meer leuke dingen gebeuren. Houd onze socials goed in de gaten!

Hoe het begon

Op 12 oktober 1999 ging Jurgen met twee vrienden Bram en Richard naar de Kamer van Koophandel in Enschede. Tijdens hun studententijd begonnen zij met het bouwen van websites onder de naam BeSite VOF. Nu 20 jaar later is het bedrijf gegroeid naar een organisatie van 15 medewerkers, ruim 250 klanten en een breder dienstenpakket dan toen we begonnen.

In de 20 jaar dat BeSite bestaat is het bedrijf 3x verhuisd. Het begon in Enschede op de studentenkamer, waar we met de toenmalige huisbaas een mooie deal hadden onderhandeld. Hij een website, wij een extra kamer om daarin ons kantoor te kunnen vestigen. Daarna in 2003 op de bovenverdieping bij Administratiekantoor Lageschaar in Lichtenvoorde. Hier werden de eerste collega’s en studenten aan het werk gezet en breidde het diensten pakket uit met applicaties op het gebied van mobiliteit.

Het kantoor werd echter na een paar jaar te klein en dus kwam de verhuizing naar Aalten, aan de Landstraat 45. In een oud bankgebouw van de ING konden meer collega’s worden gehuisvest en hadden we de beschikking over een eigen pand, met ruimte parkeermogelijkheid en… een tuin! Vooral deze tuin heeft ons altijd veel plezier gebracht en toen we in 2015 naar een nieuwe locatie zochten, moest het een pand zijn met een eigen tuin. Dat werd ’t Boske 10 aan de rand van Aalten, waar we nog steeds met veel plezier dagelijks aan het werk zijn voor onze klanten.

Sinds 2012 is Jurgen enig eigenaar van BeSite en inmiddels bestaat het bedrijf uit 3 werkmaatschappijen: BeSite, TripTicket en sinds kort ook TripService.

Het begon in 1999 op een studentenkamerVerhuizing in 2003 naar Lichtenvoorde 
In 2008 een eigen kantoorpand in hartje AaltenMei 2015 werd een nieuw pand betrokken aan de rand van Aalten

Tijd voor vernieuwingen

Bij een jubileum hoort ook vernieuwing. Zo hebben we afgelopen zomer ons kantoorpand van binnen voorzien van een nieuw likje verf, nieuwe vloerbedekking en 20 nieuwe hoog/laag bureaus waardoor we allemaal staand en zittend kunnen werken. Maar ook onze website was aan een opfrisbeurt toe. We zijn nog druk bezig om de website dit jaar af te ronden, maar hieronder alvast een sneak preview:

Komend jaar staat in het teken van het vieren van ons jubileum, dus houd onze website en social media kanalen in de gaten.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken