BeSite aanwezig op Techniekdag Achterhoek

De Techniekdag Achterhoek is bedoeld om jongeren warm te maken voor een uitdagende baan in de techniek. Het is de hoogste tijd om het clichébeeld van de blauwe overall definitief achter ons te laten en jongeren de mogelijkheden en mooie uitdagingen in de techniek te laten zien. Overigens zijn ook andere geïnteresseerden meer dan welkom om:

  • Zelf proeven te doen;
  • Zelf robots te programmeren;
  • De relatie tussen natuur & techniek te ontdekken;
  • Zelf 3D prints te maken;
  • Werken met diverse geavanceerde apparaten en machines;
  • En………………..

Bouw je eigen website!

Ook wij zijn aanwezig als één van de 60 deelnemers op de Techniekdag Achterhoek. Bij onze stand kun je eenvoudig en snel je eigen website maken. Uiteraard krijg je daarbij advies en tips van ervaren website experts. Dus heb jij altijd al eens een eigen website willen maken? Bezoek onze stand op de Techniekdag Achterhoek!

Locatie: MPS in Lichtenvoorde

De Techniekdag Achterhoek vindt dit jaar op 19 maart tussen 10.00 en 16.00 uur plaats bij MPS (Meat Processing Systems) in Lichtenvoorde. Een mooi, technisch bedrijf waar veel verschillende facetten van techniek bij elkaar komen. Naast de 60 andere technische bedrijven die op deze dag aanwezig zijn kunnen bezoekers uiteraard ook bij MPS een inspirerend kijkje in de keuken krijgen.

Achterhoekse week van de Techniek

Deze week is ook de Achterhoekse week van de Techniek van start gegaan. 700 leerlingen van basisscholen in Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk gaan deze week op excursie naar technische bedrijven in de Achterhoek. Zelf hadden wij gisteren het genoegen om ca. 25 leerlingen van de St. Jozefschool uit Aalten te mogen ontvangen:
bezoek leerlingen achterhoekse techniekdag
Meer informatie over de Techniekdag Achterhoek? Ga naar: http://www.techniekdag.nl/techniekdag_achterhoek/nl/

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken