Als we onszelf in cijfers zouden uitdrukken:

1

Niet one man, one mission. Maar 1 team, 1 missie en die missie is zo glashelder als net gezeemde ramen: bouwen aan online resultaat. 

2

Elke middag verorberen we een tweetal broden tijdens onze gemeenschappelijk lunch. Hongerige magen moeten altijd gestild worden. 

Elke sector is anders en de oplossingen daarvoor ook. Wij specialiseerden ons daarom in oplossingen voor parkeren, mobiliteit en industrie. 

Wij maken niet gewoon websites. Wij leveren 4 diensten; concepten & strategieën, websites & webshops, apps & applicaties en combineren dat met online marketing. 

10

Aan ‘t Boske 10 pronkt ons BeSite-kantoorpand. Met het station op steenworp afstand en de A18 nabij is ons -hartje Achterhoek- headquarters prima ontsloten. 

14 

Met zijn veertienen zetten we ons als 1 team in voor onze klanten. Klein genoeg voor korte lijnen, groot genoeg voor verschillende expertises. 

20 

Bijna twintig jaar geleden zag BeSite het levenslicht door een bundeling van krachten: digitale kansen zien door slimme samenwerking. Vandaag de dag nog steeds het credo. 

33

We overleggen frequent om ruis te voorkomen en ideeën te delen. 33 whiteboardmarkers schrijven we per jaar leeg voor het vormgeven van onze hersenspinsels. 

84

Per week verdwijnen er 84 dropjes uit onze snoeppot. In de lunchwandelingen trachten we deze calorie-toename weer bij te schaven. 

200+

Zeker 200 verschillende klanten hebben we we mogen helpen met online oplossingen, maar dat cijfer zegt ons eigenlijk niets. Elke klant is anders en zou het spreekwoordelijk worst wezen dat we  andere klanten hebben. Elke klant kent zijn eigen aanpak en krijgt die ook. 
 

Werken bij BeSite?

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Laat je e-mailadres achter en ik mail je voor een afspraak!

Werken bij BeSite?

Zoeken