Online ROI Calculator voor Nedap

Nedap Identification Systems is de toonaangevende specialist in systemen voor de lange afstand, draadloze detectie van voertuigen en de toegangscontrole voor binnensteden. De lezers, sensoren en controllers optimaliseren, bewaken en controleren van het verkeer van voertuigen en personen. Veilig en efficiënt. Technologie die gemakkelijk wordt toegepast om de veiligheid, verkeer en parkeren toepassingen te optimaliseren en te garanderen.
Nedap heeft ons gevraagd om een ROI Calculator te ontwikkelen, op basis van een onderzoek dat MuConsult voor hen heeft gedaan. Dit onderzoek toont aan dat de inzet van parkeersensoren direct leidt tot besparingen en extra inkomsten voor steden. Hierbij gaat het zowel om harde euro’s, als softe inkomsten als CO2 reductie.
ROI calculator voor Nedap 1
De ROI Calculator is een online tool die partners en relaties van Nedap wereldwijd kunnen gebruiken voor het eenvoudig aantonen van de voordelen van het gebruik van parkeersensoren. Door in een aantal stappen gegevens in te vullen, leidt dit tot een overzicht van resultaten in grafieken. De gebruiker kan deze resultaten van de calculatie vervolgens ook direct laten doorsturen per e-mail. Eerder gemaakte calculaties kunnen worden geopend en van wijzigingen worden voorzien.
ROI calculator voor Nedap 2

“Dankzij de ROI Calculator kunnen wij overal ter wereld onze partners en potentiële klanten voorzien van de juiste informatie” – Edwin Siemerink, Proposition Manager Sensit bij Nedap –

Edwin Siemerink, binnen Nedap verantwoordelijk voor de verkoop van parkeersensoren wereldwijd: “Dankzij de ROI Calculator kunnen wij overal ter wereld onze partners en potentiële klanten voorzien van de juiste informatie om de voordelen van parkeersensoren aan te tonen. Er is vaak nog veel onduidelijk over de enorme besparingen en extra inkomsten die mogelijk zijn, dankzij de inzet van parkeersensoren. Transelect heeft ons hierin perfect ondersteund en samen bouwen we aan een langdurige relatie om dit soort systemen voor Nedap werkbaar te maken.”
Screenshot ROI calculator 1

Partnership Nedap

De ontwikkeling van de ROI Calculator valt ook samen met het partnership dat wij met Nedap hebben opgezet voor de ontwikkeling van een Parkeer-app. Hierover volgt binnenkort meer op onze website en nieuwsbrieven.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Hebben we je interesse?

Zoeken