Even voorstellen: Jurgen Rutgers

Ik groeide op in Aalten en ben daar nooit weggegaan. Ik werkte jaren in Enschede, maar fiets sinds kort richting kantoor. Ik probeer fit te blijven door de sportschool te bezoeken en hard te lopen. Mijn muzikale ei kan ik kwijt in het spelen van gitaar en het componeren van dance-muziek op de computer.

Hoewel de IT altijd lonkte, startte ik na het afronden van mijn opleiding in het onderwijs. Een fantastische ervaring, waar ik veel leerde. Toen de IT bleef aanspreken, maakte ik de overstap naar een Achterhoeks bedrijf gericht op e-commerce en logistiek. Ik ontdekte Magento, leerde mezelf programmeren en optimaliseerde bedrijfsprocessen rondom e-commerce logistiek. Bij mijn daaropvolgende werkgever in Enschede mocht ik als projectmanager aan de slag binnen zowel de b2b als e-commerce-omgeving. Hier draaide ik veel Magento 1 en 2 projecten en begeleidde ik koppelingsvraagstukken.

Ik was niet op zoek naar iets nieuws. Ik kwam toevallig in gesprek met BeSite, waar een vacature bleek te zijn. De uitstraling, grootte van het team en professionaliteit spraken mij erg aan: een plek waar ik veel van zou kunnen opsteken. Na een eerste gesprek en kennismaking met het team ging het snel.

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken