Wij bouwen graag samen met jou aan online resultaat!

BeSite en HAN bundelen de krachten voor Smart Industry

De term Smart Industry krijgt steeds meer handen en voeten. Enkele jaren geleden waren het bedrijfsleven en het onderwijs nog zoekende naar manieren om met Smart Industry aan de slag te gaan. Vandaag de dag zijn het onderwijs en tientallen bedrijven in de regio Achterhoek bezig met het innoveren van bedrijfsprocessen onder de noemer Smart Industry.

Focus op pre- en aftersales traject

Wij zien dat veel bedrijven zich vooral richten op het optimaliseren van het productieproces. Echter wordt daarbij het ‘slimmer’ inrichten van het pre- en aftersales traject met behulp van online tools over het hoofd gezien. Dat is exact waar onze focus en meerwaarde met betrekking tot Smart Industry zit.

Smart Industry

In samenwerking met de minor Smart Industry van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen gaan wij aan de slag met het optimaliseren van het pre- en aftersales traject. Doel is om Achterhoekse bedrijven in de maakindustrie te helpen met het optimaliseren van het (after)sales proces.

Case: sales automation tool voor Achterhoeks B2B maakbedrijf

Van één van onze klanten, een typisch Achterhoeks bedrijf actief in de maakindustrie, hebben wij nu de opdracht gekregen een sales automation onderzoek te verrichten om het pre- en aftersales traject te optimaliseren. Dit bedrijf heeft een aantal kenmerken die voor veel Achterhoekse bedrijven geldt:

  • Business-to-Business;
  • Maatwerk producten;
  • Actief in een nichemarkt;
  • Wereldwijde markt;

Voor veel bedrijven in de Achterhoek die aan deze voorwaarden voldoen is het salestraject een Intensief en tijdrovend proces. Aan ons de schone taak om dit proces te verbeteren en optimaliseren.

Hulp van de minor Smart Industry: Niek van Wijngaarden

Het unieke aan dit project is dat het een gezamenlijke inspanning betreft van BeSite en de minor Smart Industry in de persoon van Niek van Wijngaarden. Niek is student bedrijfskunde en volgt de minor Smart Industry op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Door onze kennis op gebied van bedrijfsprocessen en sales automation te bundelen kunnen wij de klant voorzien van gericht en waardevol advies op gebied van sales automation voor hun organisatie.

Benieuwd de meerwaarde naar sales automation?

We adviseren je de komende tijd onze website in de gaten te houden voor updates over dit project. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van sales automation voor jouw organisatie? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Stel je vraag

Eenvoudig op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Eén keer per maand ontvang je voor jou relevante online ontwikkelingen in je inbox.

Aanmelden

Meer voor jouw geselecteerde nieuwsberichten

Op basis van je interesse in dit nieuwbericht bevelen wij de onderstaande berichten aan:

Maakbedrijven worden slimmer in marketing en sales

Veel maakbedrijven in de B2B zijn bezig hun marketing en sales slimmer in te richten. Heb jij het al op de agenda staan voor komend jaar?
Bekijk bericht

Smart Industry studenten bezig met Cyber Security

BeSite werkt aan de beveiliging van Smart Industry oplossingen en huidige projecten van klanten in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Bekijk bericht

Meer B2B leads uit marketing en sales inspanningen?

Wil je op een gestructureerde wijze meer leads binnenhalen voor je B2B organisatie? In deze blog staat in het kort beschreven hoe je meer uit jouw marketing en sales inspanningen kunt halen:
Bekijk bericht

Wij werken iedere dag samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen.

Kennismaken?