Implementatie van de ParkWebshop zorgt voor meer omzet uit parkeren en een betere parkeerervaring voor bezoekers en exposanten.

ParkWebshop RAI

RAI Amsterdam is een internationale beurs- en congresorganisatie. Het doel van RAI Amsterdam is om mensen samen te brengen, te verbinden en te inspireren door betekenisvolle ontmoetingen te organiseren en te faciliteren. Of het nu gaat om een publieksbeurs, een groot congres, een internationale vakbeurs, een dance-event of een theatervoorstelling.

Uitdaging RAI Amsterdam

RAI Amsterdam was op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening naar bezoekers op een hoger niveau te brengen. Daarnaast was er de wens om de bezettingsgraad te optimaliseren via de ParkWebshop, bijvoorbeeld via het invoeren van producten als een weekendabonnement.

Parkeren moest een integraal onderdeel worden van de totale dienstverlening die RAI Amsterdam aan haar bezoekers aanbiedt. RAI Amsterdam was op zoek naar een solide partner met technische kennis en kennis van de parkeerbranche, die kan samenwerken met het parkeermanagement systeem van IPParking.

Eenvoudig toegang verlenen

Op dit moment biedt RAI dagparkeren aan als product, maar in de toekomst wordt dit uitgebreid met specifieke producten voor bijvoorbeeld theaterbezoekers en exposanten van beurzen. RAI bepaalt volledig zelf welke personen op welk moment toegang krijgen tot de parkeerplaatsen.

Eenvoudig online reserveren

Via de ParkWebshop kunnen bezoekers eenvoudig een parkeerplaats reserveren bij RAI Amsterdam op het door hun gewenste tijdstip. Bezoekers voeren op de website van RAI in wanneer ze een parkeerplaats nodig hebben. Vervolgens worden alle beschikbare parkeeropties getoond. Bezoekers kunnen vervolgens direct online reserveren.

Koppeling met IPParking

De ParkWebshop is  gekoppeld aan het parkeermanagement systeem van onze partner IPParking. De ParkWebshop wordt ook geïntegreerd met systemen die op dit moment al gebruikt worden voor exposanten van RAI Amsterdam.

 

"BeSite is een professioneel bedrijf met verstand van zaken. Wij ervaren de samenwerking als erg vriendelijk en behulpzaam. Met hun pragmatische aanpak en hun flexibele manier van werken hebben zij voor ons een klantgerichte oplossing ontwikkeld."

Ruben van der Plas | RAI Amsterdam

"Wij zijn erg blij dat de RAI Amsterdam heeft gekozen voor onze ParkWebshop. De implementatie van de shop op de website van de RAI laat zien dat RAI één van de meest toonaangevende en innovatieve evenementenlocaties van Nederland is. De implementatie is goed verlopen door de korte lijnen en prettige omgang. Voor de toekomst zien wij nog veel mogelijkheden in onze samenwerking."

Jurgen Rutgers | BeSite

Verstand van parkeren

Al ruim 10 jaar ben ik actief in parkeren met online kennis, dus ik help je graag.

Binnenkort kennismaken?

Zorg dat je parkeerplekken ook online te vinden zijn, daarmee haal je direct meer resultaat.

We laten graag onze oplossingen zien