Vaags & Groot Wesseldijk

Vaags & Groot Wesseldijk is dé meester in traditionele wind- en watermolens. Ze werken aan eeuwenoude molens en ontzorgen bij onderhoud, restauratie en vernieuwing. Wij hebben geholpen bij de ontwikkeling van de nieuwe website, waarbij we het werkenbij deel hebben geïntegreerd.

Onze aanpak is onderscheidend

Doelgroep gerichtDienstverlening versus nieuwe medewerkers
De oude website was aan vervanging toe en al pratende was de vraag groter dan enkel een nieuwe website met de diensten en projecten. Nieuw personeel is heel belangrijk voor Vaags & Groot Wesseldijk. We hebben tijdens het ontwerpproces veel tijd en aandacht besteed aan de werkenbij sectie en met succes. Mooi dat ze niet met een CV en motivatiebrief werken, maar gewoon met een kop koffie!
ContentModerne ambacht
Wat gebeurt er veel in de compleet nieuwe productielocatie in Aalten. Een complete wiekenmakerij met moderne CNC-machines en lasapparatuur en een molenmakerij waar de timmerlieden aan grote en kleine constructies werken. Dit weten veel mensen niet en daarom hebben we in het ontwerp veel ruimte gegeven aan beeld, ondersteund door tekst. De prachtige foto’s die Vaags & Groot Wesseldijk heeft laten maken zorgen voor een moderne en ambachtelijke uitstraling.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken