Top Silo Constructions

TSC Silos is specialist in het bouwen van rechthoekige silo’s. Dat doen ze overal ter wereld en voor iedere industrie. TSC Silos gelooft in de kracht van ‘Less is more’. Dat is ook het vertrekpunt geweest voor het ontwerp van de nieuwe website; clean met veel ruimte voor beeldmateriaal.

Onze aanpak is onderscheidend

OntwerpVan persona’s en data naar ontwerp
We zijn gestart met een persona workshop waar we in de huid zijn gekropen van de belangrijkste doelgroepen. Op basis van de wensen en behoeften van deze doelgroepen hebben we de data van de oude website geanalyseerd. Deze combinatie gaf interessante inzichten voor het ontwerp. Zo bleek dat de projecten erg belangrijk waren en dat industrieën een minder prominente plek mocht krijgen. Het ontwerp dat we op basis van deze input hebben gemaakt was direct raak!
ContentContent first
Bij dit project hebben we ervoor gekozen om content first te ontwerpen. Vanuit de persona workshop en data analyse hebben we eerst een sitemap bepaald met elkaar. Op basis van deze sitemap is TSC, samen met een tekstschrijver, aan de slag gegaan met de teksten. Deze content gaf ons een goed beeld van de opbouw van de verschillende pagina’s. De balans tussen beeld en tekst voelt mede hierdoor prettig aan.
Mooie animatiesWauw effect en ‘dikke platen’
‘Als bezoekers de website openen moet direct duidelijk zijn dat ze bij de goede partij zitten. Er moet een ‘wauw-effect’ zijn’ aldus Harm-Jan en Sven. Daar zijn we in geslaagd, want de header laat direct zien wat TSC doet en kan. Scroll je door, dan kom je in het 3D-model van de silo terecht en kun je doorklikken naar de afzonderlijke onderdelen/secties van de vierkante silo. Er is veel ruimte voor ‘dikke platen’ zoals Sven dat noemt. Dankzij sterke visuals krijgt de bezoeker een goed beeld van de opgeleverde projecten wereldwijd en verschillende industrieën welke TSC bedient.

We zijn trots op het resultaat

Hebben we je interesse?

Waarmee kan ik jou helpen? Ik ga graag met je in gesprek om te komen tot online resultaat.

 

Plan een afspraak Bel: 06-41808234
Hebben we je interesse?

Zoeken